Πλατανιάς: «Τσεκάρει» Βραζιλιάνο φορ
Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας, στα Χανιά είναι ένας Βραζιλιάνος φορ που θα δοκιμαστεί από τον Άγγελο Αναστασιάδη τις επόμενες ημέρες.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα athlitiko.gr, ο φορ από τη Βραζιλία θα περάσει από το μικροσκόπιο του Έλληνα προπονητή τις επόμενες ημέρες και δεν αποκλείεται να παίξει και στο φιλικό του Πλατανιά με τον ΟΦΗ τη Μεγάλη Τρίτη (30/04). Από εκεί και πέρα, στον Πλατανιά θα αποφασίσουν και για τον Αντώνη Ντεντάκη, παίκτη του Κισσαμικού ο οποίος τις τελευταίες ημέρες προπονείται με την ομάδα των Χανίων.
Σε κάθε περίπτωση, μετά το Πάσχα ο Αναστασιάδης θα ανακοινώσει στους παίκτες που ήδη έχει στην ομάδα το ποιους υπολογίζει και ποιους όχι, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα και το αν θα μείνει ο ίδιος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη νέα σεζόν.