Πανθρακικός: Μετά τη ρεβάνς κρίνονται όλα
Στο στρατόπεδο της ομάδας της Κομοτηνής έχουν αποφασίσει να μην χάσουν χρόνο ενόψει της νέας περιόδου και μετά τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό θα θέσουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν.
Ο Πανθρακικός κατάφερε να παραμείνει στη Super League και πλέον έχει μπροστά του τον επαναληπτικό του 6-2 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό προκειμένου να ολοκληρώσει τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οι ακρίτες είναι ικανοποιημένοι με την πορεία της ομάδας και αυτό που θέλουν είναι να φανούν ανταγωνιστικοί κόντρα στους πρωταθλητές, στην τελευταία φετινή τους «παράσταση» στην Κομοτηνή.
Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκαθαρίσει πως μετά από το ματς με τους Πειραιώτες θα μπουν σε μια σειρά όλα τα ζητήματα που αφορούν το μέλλον του Πανθρακικού. Το πλέον σημαντικό είναι να γίνει συζήτηση με τον Παύλο Δερμιτζάκη για τη συνέχιση της συνεργασίας των δυο πλευρών κι από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν επαφές με ποδοσφαιριστές που φέτος έκαναν τη διαφορά και τα συμβόλαιά τους τελειώνουν, προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και να μην «χαθούν» για τον Πανθρακικό.