Δημητρέλος: «Θα συνεχίσουμε τους αγώνες της ΑΕΚ μόνοι μας»

Δημητρέλος: «Θα συνεχίσουμε τους αγώνες της ΑΕΚ μόνοι μας»

Τη δική του εξήγηση για την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ πριν το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό, αλλά και από την εκδίκαση της υπόθεσης στη Super League έδωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ τόνισε πως η ομάδα κινδυνεύει να χάσει μια κατηγορία στα χαρτιά, όπως έχασε κι ένα πρωτάθλημα το 2008, ενώ τόνισε πως η προσπάθεια να σωθεί η Ένωση θα συνεχιστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημητρέλου:

Η ερώτηση που θα ήθελαν να σας κάνουν όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ αν είχαν τη δυνατότητα, είναι γιατί φύγατε από το γήπεδο πριν τελειώσει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό...

«Μετά το ημίχρονο, ήδη δεχόμουν προπηλακισμούς, ενώ και όλο το Σαββατοκύριακο δεχόμουν απειλητικά τηλεφωνήματα. Οπότε αναγκάστηκα με την είσοδο των φιλάθλων στο 70 να σηκωθώ από εκεί που ήμουν και να πάω στα αποδυτήρια. Κατόπιν ενημερώθηκα ότι κι εκεί μπορεί να αντιμετωπίσω προβλήματα με την ασφάλειά μου, οπότε επειδή ήμουν και με το παιδί μου αναγκάστηκα να φύγω από το γήπεδο. Όταν πληροφορήθηκα το τι έγινε, πήρα τηλέφωνο για να δω ποια είναι η κατάσταση ώστε αν μπορώ να βοηθήσω και μου είπαν ότι κι από έξω από το γήπεδο δεν ήταν εύκολη η πρόσβαση. Κι επειδή όπως ξέρετε δεν έχω ασφάλεια (σ.σ. προσωπικό φρουρό), δεν μπορούσα να πάω και να βρεθώ κοντά σε ανθρώπους που δεν μπορούσαν να ελεγχθούν έξω από το ΟΑΚΑ. Δεν περίμενα ότι θα προπηλάκιζαν παίκτες της ΑΕΚ. Δεν πήγαινε με τίποτα το μυαλό μου. Αυτό βέβαια, ίσως να ήταν και το λάθος μου, αλλά ο κόσμος βλέπει τον τελευταίο που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται για την ΑΕΚ, όπως κάνω τους τελευταίους 15 μήνες να μην φτάσουμε εδώ και τον θεωρεί υπεύθυνο.

Ανακοίνωση για την εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, δεν βγάλαμε, λόγω της πολιτικής που ακολουθήσαμε. Δεν μπορούσαμε, αφού και η Αστυνομία δεν είχε δυνατότητα, να ελέγξουμε 70-100 από τους 25.000 κόσμου που είχαμε. Η υπερασπιστική μας διαδικασία, ήταν τέτοια που αν βγάζαμε ανακοίνωση θα άλλαζαν πολλά. Μας ξάφνιασε ο Πανθρακικός με την αλλαγή της απόφασης. Καλά κάνει και υπερασπίζεται τα συμφέροντά του ως σύλλογος, αλλά δεν πρέπει να αδικεί κιόλας. Η ΑΕΚ έχασε ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά και πάει να υποβιβαστεί επίσης για τον ίδιο λόγο. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τους αγώνες της ΑΕΚ μόνοι μας, χωρίς βοήθεια και θέλουμε μέχρι το τέλος να κάνουμε το ίδιο».
 
Γιατί δεν πήγε κάποιος από το Δ.Σ. χθες την ώρα της εκδίκασης της υπόθεσης;

«Πήγε ο κύριος Γρηγορίου όπως πάντα, δεν πάει κάποιος άλλος. Εγώ όπως ξέρετε βγήκα χθες 6:30 το απόγευμα από το νοσοκομείο. Κι έκανα και πολύ δουλειά μέσα από το νοσοκομείο που δεν θα το μάθει κανείς ποτέ. Όπως κανείς δεν θα μάθει, το τι αγώνες έχω δώσει γενικότερα για να σωθεί η ΑΕΚ, να σφραγίζει εισιτήρια κλπ. Αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο... Μετά το ματς δεν μπορείς να ρίχνεις ευθύνες στον όποιο Δημητρέλο, γιατί το γεγονός έγινε ούτως ή άλλως. Και να ήμουν εκεί, πάλι θα γινόταν. Και στο τέλος τέλος, ότι έγινε, θα διαγράψει την προσπάθειά μου στους 15 μήνες; Χωρίς οικονομική βοήθεια και ηθική από κανέναν. Η διοίκηση θα είναι στο Περιστέρι. Και ασφαλώς και υπάρχουν ελπίδες για ανατροπή της απόφασης. Αν βασιστούμε στα πραγματικά στοιχεία που υπάρχουν, η απόφαση είναι δεδομένο ότι μπορεί να αλλάξει».



Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved