Κάλαϊτζιτς: «Από εμάς εξαρτάται»

Κάλαϊτζιτς: «Από εμάς εξαρτάται»

Αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα στη Βέροια εμφανίστηκε ο αμυντικός μέσος του Πλατανιά, υποστηρίζοντας ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από την απόδοση της ομάδας των Χανίων.

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μίλησε στην κάμερα της Nova και υποστήριξε πως αν ο Πλατανιάς έχει την απόδοση που πρέπει, τότε θα καταφέρει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Βέροια, παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Ημαθίας μάχεται ακόμα για την παραμονή της στη Super League κι έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος μέσος:

Για το παιχνίδι με τη Βέροια:

«Εμείς κοιτάμε το παιχνίδι με τη Βέροια και το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς. Σίγουρα μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να ξεμπερδεύουμε με την παραμονή».

Για το ότι η Βέροια έχει ανάγκη τους βαθμούς για την παραμονή:

«Σίγουρα η Βέροια έχει πιο πολύ ανάγκη τους βαθμούς προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Εμείς όμως πρέπει να νικήσουμε για να αποδείξουμε ότι έπρεπε να έχουμε τελειώσει από νωρίς το θέμα της παραμονής. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το άγχος και την πίεση που έχει η Βέροια για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το που θα κριθεί το ματς:

«Πιστεύω πως θα κριθεί στη θέληση που θα δείξει κάθε ομάδα για τη νίκη. Μεγάλο ρόλο παίζουν η θέληση και το πάθος αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και η τύχη και πιστεύω να είμαστε πιο τυχεροί και να κερδίσουμε».

Για τα αποτελέσματα των άλλων αναμετρήσεων:

«Σίγουρα ένα μέρος της σκέψης μας θα είναι εκεί αλλά πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να κερδίσουμε και μετά να δούμε τα αποτελέσματα των αντιπάλων μας».



Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved