ΑΕΚ: Τα πάντα ανοιχτά με Λίνεν

ΑΕΚ: Τα πάντα ανοιχτά με Λίνεν

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται… στον αέρα, ο Έβαλντ Λίνεν πήγε κανονικά στα Σπάτα και κάνει την προπόνηση της ΑΕΚ – Στις 16:00 το απόγευμα θα συνεδριάσει εκτάκτως το ΔΣ για να αποφασίσει γύρω από το μέλλον του Γερμανού προπονητή.

Αυτή την ώρα τα πάντα είναι ανοικτά γύρω από το αν θα μείνει ή αν θα φύγει από την ΑΕΚ ο Έβαλντ Λίνεν. Μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γερμανός τεχνικός φερόταν να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και μάλιστα κυκλοφόρησαν και τα πρώτα σενάρια γύρω από τους πιθανούς αντικαταστάτες του. Ωστόσο, στην Ένωση δεν αποφάσισαν εν θερμώ και ο Λίνεν το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε κανονικά στα Σπάτα όπου στις 12:00 ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση για το αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ως το τέλος της σεζόν, με το ΔΣ της ΠΑΕ να συνεδριάζει έκτακτα στις 16:00 το απόγευμα έτσι ώστε να αποφασίσει. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν αποκλείεται να υπάρξει κι ανατροπή σκηνικού και να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ο Γερμανός. Τα σενάρια συνεχίζουν πάντως να κυκλοφορούν και στην παρούσα φάση τα πάντα είναι ανοικτά.

Νεότερα θα προκύψουν σίγουρα με το τέλος της προπόνησης, αφού για τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλο, θα παίξει σημαντικό ρόλο και η άποψη των παικτών οι οποίοι φέρονται να είναι δυσαρεστημένοι από το γεγονός ότι ο Λίνεν τους επέρριψε όλη την ευθύνη για την ήττα στους «Ζωσιμάδες». Σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν στη διοίκηση ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν με τον Γερμανό και διαφανεί ότι η ομάδα θα πάει… μπάχαλο στο ματς-τελικό με τον Πανθρακικό, τότε είναι ορατό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γερμανού.

Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν αποκλείεται να επιστρατευτεί ο Ντανιέλ Μπατίστα με τον Αλέξανδρο Κολιάδη σε ρόλο βοηθού. Στα υπόψη υπάρχει και η περίπτωση του Νίκου Κωστένογλου, όμως, το γεγονός ότι ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ ζητάει εγγυήσεις για παραμονή του και τη νέα χρονιά κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα…



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved