Παπαδόπουλος: «Με νίκη θα κάνουμε μεγάλο βήμα»

Παπαδόπουλος: «Με νίκη θα κάνουμε μεγάλο βήμα»

Ο τεχνικός του Άρη υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να πάρει τη νίκη στο ματς με τον Πανθρακικό έτσι ώστε να κάνει το πιο μεγάλο βήμα της για την παραμονή στη Super League.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova υποστήριξε πως το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι σημαντικό για τον Άρη, αλλά αρνήθηκε να δώσει τον χαρακτήρα του τελικού θέλοντας έτσι να αποφορτίσει τους παίκτες του. Ο τεχνικός των «κίτρινων» για μια ακόμα φορά επισήμανε πως είναι πολύ σημαντική για την ομάδα του η βοήθεια του κόσμου, τον οποίο περιμένει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Κόουτς, είχατε την ευκαιρία επί δύο εβδομάδες, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, να δουλέψετε περισσότερο με τους παίκτες σας και να γνωριστείτε καλύτερα. Εποικοδομητικές στιγμές;

«Στην ουσία τώρα δουλέψαμε με τα παιδιά. Προσπαθούμε να περάσουμε ορισμένα πράγματα, αν και ξέρουμε ότι είναι πολύ λίγος ο χρόνος. Πιστεύω όμως ότι μετά τα Γιάννενα, ίσως να ήταν καλύτερο να παίζαμε κατευθείαν, διότι και με τη Λιβαδειά και με τα Γιάννενα είχαμε βρει έναν ρυθμό. Διότι ακόμα και στα Γιάννενα, αν ήμασταν πιο τυχεροί, θα μπορούσαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Όμως δεν κοιτάμε πίσω, αλλά το παιχνίδι που έρχεται με τον Πανθρακικό. Ακούω πολλούς που μιλούν για τελικό και από τις δύο πλευρές, αλλά εγώ θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε γιατί παίζουμε στο γήπεδό μας».

Είπατε, προ ημερών, πως εάν ο Αρης κερδίσει τον Πανθρακικό, επί της ουσίας σώθηκε..

«Ναι, πιστεύω πως εάν κερδίσουμε τον Πανθρακικό θα έχουμε κάνει το πιο σημαντικό βήμα για τη σωτηρία της ομάδας. Το πιστεύω αυτό! Αυτοί οι τρεις βαθμοί θα μας δώσουν την ευκαιρία να περάσουμε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Και επίσης θα πάρουμε καλύτερη και περισσότερη δύναμη για τη συνέχεια».

Προετοιμαστήκατε με βάση τη συμμετοχή ή μη του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην ομάδα της Κομοτηνής;

«Εμείς κοιτάμε πρώτα απ΄ όλα τη δικιά μας ομάδα. Κοιτάω τους δικούς μου ποδοσφαιριστές, να είμαστε όσο γίνεται καλύτεροι. Σίγουρα σέβομαι πάρα πολύ την ομάδα του Πανθρακικού και όλους τους παίκτες του. Είτε παίξει ο Παπαδόπουλος, είτε κάποιο άλλο παιδί, εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα».

Είναι διαφορετική η προετοιμασία για το «ματς της χρονιάς», όπως αποκαλείται αυτό το παιχνίδι;

«Δεν νομίζω. Εγώ προσπαθώ να κάνω τα ίδια που έκανα και την πρώτη μέρα που ήρθα. Αν δεν κερδίζαμε τη Λιβαδειά, τώρα δεν θα είχαμε πολλές ελπίδες. Απ΄ τη στιγμή που ξέραμε ότι τα τρία παιχνίδια στην έδρα μας πρέπει να τα πάρουμε οπωσδήποτε και να τσιμπήσουμε κάτι εκτός έδρας, προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο».

Τι δεν πρέπει να κάνει η ομάδα απ΄ αυτά που έκανε στα Γιάννενα, ώστε να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα;

«Να μειώσουμε τα λάθη, ειδικά σε ατομικό επίπεδο, διότι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι και να είμαστε πιο εύστοχοι και τυχεροί, γιατί κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες».

Περιμένετε κόσμο;

«Σίγουρα. Και με τη Λιβαδειά είχαμε πάρα πολύ κόσμο ο οποίος είναι η δύναμη του Αρη. Είναι αυτό που λέμε ο δωδέκατος παίκτης του! Θα έρθει να μας βοηθήσει και πιστεύω να τον ικανοποιήσουμε, ώστε να μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο στη συνέχεια».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved