Παναθηναϊκός: Παίρνει αδειοδότηση και... ανάσα
Τις λεπτομέρειες του φακέλου που θα αποσταλεί στην Επιτροπή αδειοδοτήσεων της UEFA ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τους ποδοσφαιριστές.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του, είχαν τις προηγούμενες μέρες συζητήσεις και επαφές με ποδοσφαιριστές που έχουν λαμβάνειν από τους «πράσινους» και συμφώνησαν σε νέο διακανονισμό των οφειλών της ΠΑΕ, προκειμένου η ομάδα να πάρει την αδειοδότηση από την UEFA και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα κύπελλα Ευρώπης της ερχόμενης περιόδου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Γιώργο Καραγκούνη που απάντησε άμεσα θετικά στην πρόταση του συλλόγου.
Μάλιστα, μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης (27/3), υπάλληλος της ΠΑΕ έδωσε το «παρών» στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, προκειμένου να υπογραφούν τα απαραίτητα έγγραφα από τους ποδοσφαιριστές, ολοκληρώνοντας έτσι και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας.
Πάντως, το σημαντικό στην συγκεκριμένη υπόθεση, είναι πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε μία σημαντική... ανάσα 6 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal News» και παράταση σε μερικές δύσκολες υποθέσεις που θα επιστρέψουν από τον Σεπτέμβρη. Για να... ανασάνει οικονομικά η ομάδα, ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως πλήρωσε από την τσέπη του, έναντι στους διακανονισμούς το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ.