Μακρόπουλος: «Θα δώσει δυναμική η επιστροφή στη Λεωφόρο»

Μακρόπουλος: «Θα δώσει δυναμική η επιστροφή στη Λεωφόρο»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με δηλώσεις του επιβεβαίωσε την επιστροφή της ομάδας στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη.

Στην εφημερίδα Goal μίλησε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος κι αναφέρθηκε στην τελευταία του συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο και τη συμφωνία που προέκυψε μεταξύ των δυο για την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα, στη «Λεωφόρο».

«Είχαμε μια απολύτως εποικοδομητική κουβέντα με τον κ. Αλαφούζο και τους συνεργάτες του και καταλήξαμε σε απόλυτη συμφωνία. Αρχικά, αναλύσαμε τα θέματα της ανακατασκευής του ποδοσφαιρικού μας γηπέδου, στην οποία θα ήθελα να πω πως θα συμμετάσχει με ένα μικρό ποσοστό και η πλευρά του Ερασιτέχνη», είπε αρχικά ο κ. Μακρόπουλος και πρόσθεσε:

«Στη συνέχεια περάσαμε στα σημεία που υπήρξαν ορισμένες μικροδιαφωνίες το περασμένο διάστημα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, διότι υπήρξε πλήρη συμφωνία και κατανόηση και από τις δύο πλευρές. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ο Παναθηναϊκός θα γυρίσει στο ''σπίτι'' του και ευελπιστώ πως τα έργα θα ολοκληρωθούν σε χρόνο τέτοιο που θα επιτρέψει στην ομάδα να δώσει ορισμένα παιχνίδια και από τη φετινή περίοδο».

Τέλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανέφερε: «Θα δώσει άλλη δυναμική στον σύλλογο η επιστροφή μας στη Λεωφόρο κι αυτό θα το δουν όλοι από τους πρώτους κιόλας αγώνες που θα δώσουμε. Επαναλαμβάνω, κλείνοντας, πως βρήκα απόλυτη ανταπόκριση στο πρόσωπο του κ. Αλαφούζου για όλα τα θέματα. Και για το οικονομικό. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι μία οικογένεια. Μας ενώνει το κοινό συμφέρον της επιβίωσης και σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ, θα πρέπει το ένα χέρι να νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο».NBA: Όλοι οι πόντοι του «Βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς κόντρα σε 30 ομάδες
NBA: Όλοι οι πόντοι του «Βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς κόντρα σε 30 ομάδες
Επίθεση του Ντε Κολό στη Γαλλίδα Υπουργό Αθλητισμού
Επίθεση του Ντε Κολό στη Γαλλίδα Υπουργό Αθλητισμού
Super deal Ρόμα - Γαλατασαράι για Ζανιόλο
Super deal Ρόμα - Γαλατασαράι για Ζανιόλο
J2US: Πότε κάνει πρεμιέρα το λαμπερό σόου στον ALPHA - Δείτε το τρέιλερ
J2US: Πότε κάνει πρεμιέρα το λαμπερό σόου στον ALPHA - Δείτε το τρέιλερ