Λεβαδειακός: «Πρώτη» και υπόσχεση για δουλειά από Βέλιτς

Λεβαδειακός: «Πρώτη» και υπόσχεση για δουλειά από Βέλιτς

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς έκανε το πρωί του Σαββάτου (23/03) την πρώτη του προπόνηση στον Λεβαδειακό και στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ υπστοήριξε πως χρειάζεται δουλειά για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες.

Ο Βόσνιος τεχνικός παρουσιάστηκε στους παίκτες από τον τεχνικό διευθυντή του Λεβαδειακού, Δημήτρη Φαράντο και στην πρώτη προπόνηση που έκανε, αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος στο οικογενειακό «διπλό». Ο Γιάσμινκο Βέλιτς στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου που τον περίμεναν στο γήπεδο της Χαιρώνειας κι οι απαντήσεις του δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Οι δηλώσεις του Γιάσμινκο Βέλιτς:

«Η επίτευξη της συμφωνίας με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ήρθε κάπως ξαφνικά. Μερικές φορές τα καλύτερα πράγματα μπορεί να συμβαίνουν και ξαφνικά. Ελπίζω και στη δική μας περίπτωση να συμβεί ό,τι καλύτερο. Θα είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα τόσο για την ομάδα, όσο και για μένα προσωπικά. Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να αναλάβω την ομάδα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβεις μία ομάδα. Δεν την έχω παρακολουθήσει όσο θα έπρεπε, αλλά έχω μία γενική εικόνα. Από εδώ και στο εξής, θα έχω τη δυνατότητα να τη γνωρίσω ακόμα περισσότερο.

Είμαι σίγουρος ότι έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά από τον κ. Παράσχο. Έναν άνθρωπο που προσωπικά εκτιμώ και σέβομαι πάρα πολύ. Έχει αφήσει εδώ ένα γκρουπ και ποδοσφαιρικά καλό, αλλά και σαν ανθρώπινη δύναμη.

Η ομάδα του Λεβαδειακού είναι πάρα πολύ καλή και έχει ποδοσφαιριστές αξίας, όσο μπορώ να το πω αυτό και όσο μου επιτρέπουν οι μέχρις στιγμής γνώσεις μου για την ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και πιστεύω στην αξία τους. Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα και δίνει ψυχολογία είναι οι νίκες. Είναι αλήθεια ότι ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ είχε ένα διάστημα παρατεταμένο με αρνητικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι να επιστρέψουμε στις νίκες όσο πιο γρήγορα γίνεται. Υπάρχουν οι δυνατότητες και τα παιδιά το έχουν αποδείξει ότι μπορούν και είναι ικανοί γι’ αυτό».

Τέλος, από την ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον βοηθό του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτη Γκουτζίδη.NBA: Όλοι οι πόντοι του «Βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς κόντρα σε 30 ομάδες
NBA: Όλοι οι πόντοι του «Βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς κόντρα σε 30 ομάδες
Επίθεση του Ντε Κολό στη Γαλλίδα Υπουργό Αθλητισμού
Επίθεση του Ντε Κολό στη Γαλλίδα Υπουργό Αθλητισμού
Super deal Ρόμα - Γαλατασαράι για Ζανιόλο
Super deal Ρόμα - Γαλατασαράι για Ζανιόλο
J2US: Πότε κάνει πρεμιέρα το λαμπερό σόου στον ALPHA - Δείτε το τρέιλερ
J2US: Πότε κάνει πρεμιέρα το λαμπερό σόου στον ALPHA - Δείτε το τρέιλερ