ΠΑΟΚ: Φιλική ισοπαλία με Νέους (video)
Οι πολλές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών, αλλά και των ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών… ανάγκασε τον Γιώργο Δώνη να προγραμματίσει για την Πέμπτη (21/3) φιλικό με την ομάδα των Νέων του ΠΑΟΚ.
Ο Έλληνας προπονητής του «Δικέφαλου» θέλησε να κρατήσει σε έντονους ρυθμούς τους ποδοσφαιριστές του και για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε να δοθεί φιλικό παιχνίδι με τους… μικρούς, οι οποίοι αποδείχθηκαν σκληρό… καρύδι, παίρνοντας την ισοπαλία (1-1) με τέρμα στο τέλος του Πόζογλου, ενώ νωρίτερα ο Βούκιτς είχε ανοίξει το σκορ για την πρώτη ομάδα με ωραία ατομική ενέργεια.
ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Κάτσε, Ρομπέρ, Ιντζίδης, Κουμάλο, Φωτάκης, Κίτσιου, Δερμητζόγλου, Πόποβιτς, Παπαδόπουλος Β.,Vukic.
ΠΑΟΚ Νέοι: Στρέζος, Ποζατζίδης, Μπατάνης, Πούγγουρας, Χατζόπουλος, Πολύζος, Qose, Πόζογλου, Γεωργιάδης, Σαββίδης, Κουλούρης.
Θεραπεία οι τραυματίες
Από εκεί και πέρα, πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Κωνσταντινίδης, Γλύκος, Αποστολόπουλος και Έτο που υποφέρουν από προβλήματα, όπως και οι Γεωργιάδης και Κατσικάς με τους δύο τελευταίους να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Απών από την προπόνηση ήταν ο Λίαμ Λόρενς, ο οποίος απουσιάζει με άδεια μέχρι και την Δευτέρα (25/3).