Κοβάσεβιτς: «Κάτι μεγάλο στο Champions League»

Κοβάσεβιτς: «Κάτι μεγάλο στο Champions League»

Στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και όλων στον Ολυμπιακό είναι να κάνει η ομάδα κάτι καλό στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, όπως υποστήριξε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» διοίκησης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βασκωνίας «Euskadi» και μίλησε για τη φετινή σεζόν, τους στόχους που έχουν οι Πειραιώτες, αλλά και την προοπτική να εργαστεί ως προπονητής.

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε μια πολύ καλή σεζόν. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα έξι ματς πριν το τέλος της σεζόν και μένει τώρα το Κύπελλο. Είμαστε ικανοποιημένοι και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, σε αυτό το δρόμο. Είναι αλήθεια ότι παίξαμε πολύ καλά, σε πολύ καλό επίπεδο», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Αξίζαμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Όλοι μας είμαστε φιλόδοξοι όμως και θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο στο Champions League, να προσπαθήσουμε να πετύχουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Αυτό είναι το όνειρο του προέδρου μας και όλων μας».

Όσον αφορά στην ζωή του στην Ελλάδα και τη θητεία του στον Ολυμπιακό, σχολίασε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό. Μετά την φυγή μου από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με κάλεσαν από τον Ολυμπιακό και ήρθα και έπαιξα για δυο χρόνια και τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά. Το 2009 είχα ένα πρόβλημα υγείας και εγκατέλειψα το ποδόσφαιρο. Έμεινα ένα χρόνο εκτός και το 2010 άλλαξε η ιδιοκτησία του κλαμπ. Έλαβα ένα τηλεφώνημα από το νυν πρόεδρο, κύριο Μαρινάκη, που μου είπε να πάω να δουλέψω και να είμαι μαζί του. Αποδέχτηκα και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Βρίσκομαι ήδη πέντε χρόνια στην Ελλάδα και το χαίρομαι πραγματικά και εγώ και η οικογένειά μου».

Ακόμα, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Λεβάντε: «Ήταν δύσκολα για μας τα πράγματα με τον αποκλεισμό. Περιμέναμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Δεν μας πήγαν καλά τα πράγματα. Δεν δείξαμε σε αυτά τα ματς το επίπεδο που διαθέτουμε. Πρέπει να το πάρουμε ως μάθημα αυτόν τον αποκλεισμό. Η αλήθεια είναι ότι η Λεβάντε και στα δύο ματς ήταν καλύτερη από εμάς. Να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε σε αυτά τα παιχνίδια την επόμενη σεζόν στο Champions League».

Αναφορικά με τους παίκτες της Ρεάλ Σοσιεδάδ και ποιους θα ήθελε στον Ολυμπιακό, υποστήριξε: «Όλους (σ.σ. γέλια). Είναι μεγάλοι παίκτες, πολύ καλοί όλοι τους. Ο Γκριζμάν, ο Τσάμπι Πριέτο, ο Ινίγκο, ο Πάρντο, ο Μπέγια είναι παίκτες που παίζουν σε οποιαδήποτε ομάδα. Πιστεύω ότι από εκεί που είναι δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο μέρος να παίξουν».

Τέλος, ερωτηθείς να θα συνεχίσει ως προπονητής, απάντησε: «Ετοιμάζομαι να πάρω δίπλωμα προπονητή. Κάποια μέρα θα ήθελα να κάτσω σε ένα πάγκο. Σιγά σιγά όμως. Στη Ρεάλ Σοσιεδάδ; Πιστεύω ότι έχει πολύ καλό προπονητή».



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved