Χωρίς Χοσέμι για τους «8»
Με αντίπαλο την Κέρκυρα, ο Ηρακλής θα διεκδικήσει μια θέση στους «8» του Κυπέλλου, αύριο (23/12) στο Καυτανζόγλειο.
Ο αγώνας αυτός κρίνεται πολύ σημαντικός για τον «Γηραιό» και ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζοντας πως οι Φαίακες μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα για την ομάδα του, δεν έχει σκοπό να ξεκουράσει κανέναν.
Η μεγαλύτερη απώλεια για τον Ηρακλή είναι η απουσία του Χοσέμι, ο οποίος ζήτησε άδεια να φύγει στην πατρίδα του την Ισπανία, λόγω θανάτου ενός συγγενικού του προσώπου.
Στα αγωνιστικά, ο Βουτσιάς αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τα Χριστουγεννα, ενώ ο Κατσαμπής βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.Η αποστολή του Ηρακλή για την αυριανή αναμέτρηση είνα η εξής: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Αραμπατζής, Σαρακατσάνος, Κανακούδης, Λίμα, Ηλιάδης, Κατσικάς, Κυριαζής, Γκαρσία, Παπαστεριανός, Σίσιτς, Καρλίνιος, Μάρα, Σζοτ, Σολτάνι, Βέλλιος, Ντάνι, Γιάκομπ, Στάμου.