Πάντος: «Θέλουμε το κερασάκι στην τούρτα»

Πάντος: «Θέλουμε το κερασάκι στην τούρτα»

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε πως η ομάδα του κάνει εξαιρετική πορεία και θα παλέψει ως το τέλος για την έξοδο στην Ευρώπη. Τι είπε για την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm μίλησε ο Τάσος Πάντος κι αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία που κάνει φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως υποστήριξε ο πολύπειρος μπακ, μια έξοδο στην Ευρώπη θα είναι σαν το… κερασάκι στην τούρτα για τους Ηπειρώτες, ενώ δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί και στο θέμα που ανέκυψε με τον φασιστικό χαιρετισμό του Γιώργου Κατίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν μπορεί ο ΠΑΣ να πάει στα πλέι οφ:

«Από την αρχή της χρονιάς είχαμε θέσει στόχο την εύκολη παραμονή της ομάδας στην Σουπερλίγκα. Αφού αυτό το πετύχαμε γρήγορα, θα διεκδικήσουμε το όνειρο μέχρι τέλους. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα. Άγχος δεν έχουμε. Είμαστε καλή ομάδα και προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε ματς. Σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση όσο περνούν τα παιχνίδια αλλά είμαστε προσγειωμένοι. Έχουμε πει πως ότι και να γίνει, η χρονιά είναι πετυχημένη και εμείς θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Σε κάθε αγωνιστική, δεν μπορεί κανένας να προβλέψει τα αποτελέσματα. Αλλού υπολογίζουν οι ομάδες πως θα πάρουν βαθμούς κι αλλού παίρνουν. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τα εντός έδρας ματς τότε θα είμαστε πολύ κοντά στα πλέι-οφ».

Για το κλείσιμο της καριέρας του:

«Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να τελειώσω την καριέρα μου και να βγάλουμε τον ΠΑΣ στην Ευρώπη. Οι λόγοι που θα σταματήσω είναι δύο. Πρώτον, επειδή μεγαλώνει επικίνδυνα ο μέσος όρος ηλικίας στον ΠΑΣ και δεύτερο έχω φοβία με τα αεροπλάνα και δεν μπορώ τα ευρωπαϊκά ταξίδια (γέλια). Την φοβία αυτή μου την κόλλησε ο Κουλουχέρης στον Ολυμπιακό και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό. Δεν γνωρίζω ακόμα τι θα κάνω μόλις κρεμάσω τα παπούτσια μου αλλά θα ήθελα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο, αφού είναι όλη μου η ζωή».

Για τον προπονητή του:

«Ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι νέος, φιλόδοξος και πολύ καλά καταρτισμένος προπονητής. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Δεν χρειάζεται πλέον να έχεις παίξει μπάλα για να γίνεις προπονητής αλλά πρέπει να έχεις κάνει σπουδές πάνω στο ποδόσφαιρο. Έχει οργάνωση στα αποδυτήρια της ομάδας και δουλεύει με άλλον τρόπο, δίνει βάρος στα νέα παιδιά και όπως φαίνεται δικαιώνεται».

Για τον Κατίδη:

«Η κίνηση ήταν λάθος και αυτό είναι αποδεκτό από όλους και από τον ίδιο. Εγώ όμως διακρίνω μια υποκρισία σχεδόν από όλους. Ναι, έκανε μια λάθος κίνηση αλλά στην κοινωνία μας έχουν τόσα πολλά που αυτό φαντάζει πολύ μικρό. Υπάρχει σίγουρα πρόβλημα αλλά το να ασχολούνται πολιτικοί και κόμματα με αυτό είναι λάθος. Εκείνοι έχουν κάνει τα χειρότερα εγκλήματα. Ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει χαρακτήρα και να σέβεται τη φανέλα που φοράει και το ποδόσφαιρο. Μπορεί να φταίει που η ΑΕΚ έχει τόσα προβλήματα και δεν υπάρχει κάποιος παίκτης ηγέτης στην ομάδα αλλά δεν φταίει η ΑΕΚ για την προσωπικότητα του ποδοσφαιριστή. Εγώ στην καριέρα μου γνώρισα τεράστιους ποδοσφαιριστές και τεράστιες προσωπικότητες. Όταν πήγα στον Ολυμπιακό με βοήθησαν να δημιουργήσω τον χαρακτήρα μου και ποια θα πρέπει να είναι η στάση μου απέναντι στο ίδιο το ποδόσφαιρο. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν υπήρχε κάποιος παίκτης ηγέτης στην ΑΕΚ αλλά την ευθύνη την έχει ο ίδιος».



Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved