Καμαρά: «Απολαμβάνω να παίζω στον ΠΑΟΚ»

Καμαρά: «Απολαμβάνω να παίζω στον ΠΑΟΚ»

Ικανοποιημένος από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Αμπντούλ Καμαρά.

Ο επιθετικός του «Δικέφαλου του Βορρά» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Θεσσαλονικέων για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το δεύτερο τέρμα του με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων», αλλά και για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός από την Γουϊνέα ανέφερε:

«Όπως είπα όταν πέτυχα και το προηγούμενο γκολ μου, δεν θα με ένοιαζε αν δεν κέρδιζε η ομάδα. Δεν έχω συγκεκριμένο στόχο μέσα στον αγώνα, βοηθάω όπως βλέπω ότι μπορώ, είτε αυτό είναι γκολ, είτε είναι ασίστ, είτε τρέξιμο και πίεση στον αντίπαλο. Μετά το ματς με ενδιαφέρει να είναι ικανοποιημένοι από μένα οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής. Αν γίνεται αυτό θα είναι και ο κόσμος!

Στον ΠΑΟΚ έχω βρει ιδανικές συνθήκες και χαίρομαι την κάθε μέρα μου στην ομάδα. Παρότι δεν είναι πάντα εύκολο να αλλάζεις μεσούσης της περιόδου ομάδα, κάθε μέρα προσπαθώ να είμαι καλύτερος. Ειλικρινά η συμπαράσταση από όλους τους ανθρώπους της ομάδας με έχει κάνει να θέλω να τους το ανταποδώσω.

Το ματς με τον Παναθηναϊκό θέλαμε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε και μπήκαμε συγκεντρωμένοι από την αρχή και με διάθεση να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας, να κλείσουμε τον αντίπαλο στην περιοχή του και να ψάξουμε το γκολ. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να το έχουμε πετύχει από το πρώτο ημίχρονο, όμως έστω και όπως ήρθε η νίκη μας αφήνει όλους ικανοποιημένους.

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την δική μου εμφάνιση. Στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται πάντα οι ευκαιρίες να σκοράρεις και εγώ στο παιχνίδι είχα τουλάχιστον άλλες δυο να σκοράρω περισσότερο και να βοηθήσω ακόμη αποτελεσματικά την ομάδα μου. Ίσως εκείνες τις στιγμές δεν ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος ή τυχερός και ευτυχώς δεν στοίχισε η απώλεια αυτών των γκολ.

Η ατμόσφαιρα στον αγώνα ήταν φανταστική, μας έβαλε από την ώρα που φτάσαμε στο γήπεδο σε κλίμα ενός ντέρμπι και σαφώς αυτό βοήθησε ώστε να μην έχουμε κανένα διάστημα χαλαρότητας μέσα στον αγώνα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση!».



Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved