Κέρκυρα: Δικαιώθηκαν Φλαβίνιο και Μαϊστόροβιτς

Κέρκυρα: Δικαιώθηκαν Φλαβίνιο και Μαϊστόροβιτς

Σε μπελάδες μπαίνει η Κέρκυρα καθώς οι δυο ποδοσφαιριστές δικαιώθηκαν από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με την απόφαση που ανακοινώθηκε την Πέμπτη (28/02), στον Φλαβίνιο θα πρέπει να καταβληθούν 141.450 ευρώ, ενώ στον Μαϊστόροβιτς 252.342 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως στην περίπτωση του δεύτερου θα προστεθούν και τόκοι από την ημέρα (16/10/2012) που κατέθεσε την προσφυγή!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

* Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά καθ’ ολοκληρίαν την από 4/9/2012 και με αριθμό πρωτοκ. 27524/4-9-2012 Καταγγελία του επαγγελματία ποδοσφαιριστή FLAVIO JOSE DE CARVALHIO SILVEIRA κατά της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ» και τη σχετική Ανταίτηση της καθής Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ» κατά του αιτούντος ποδοσφαιριστή FLAVIO JOSE DE CARVALHIO SILVEIRA. Υποχρεώνει την καθής «ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ» να καταβάλλει στον αιτούντα ποδοσφαιριστή FLAVIO JOSE DE CARVALHIO SILVEIRA το ποσό των εκατόν σαράντα μία χιλιάδων τετρακοσίων πενήντα (141.450,00) Ευρώ άτοκα, σύμφωνα (εν μέρει) με το διατακτικό της υπ΄αριθμ. 35/2012 Απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου (Τμήμα Εφέσεων), σε δέκα (10) ισόποσες διαδοχικές μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων, η πρώτη δόση ορίζεται καταβλητέα μέχρι την 8/3/2013 και οι υπόλοιπες την αντίστοιχη ημέρα εκάστου επόμενου ημερολογιακού μηνός. Σε περίπτωση δε μη εμπρόθεσμης πληρωμής και εξόφλησης του αιτούντα, κατά τα ανωτέρω, επιβάλλει σε βάρος της καθής «Π.Α.Ε Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ», (α) την κατ’ άρθρο 24§7(γ) του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ποινή της αφαίρεσης δύο (2) βαθμών και (β) την κατ’ άρθρο 24§8 του ίδιου Κανονισμού ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον αιτούντα ποδοσφαιριστή του ποσού των εκατόν σαράντα μία χιλιάδων τετρακοσίων πενήντα (141.450,00) Ευρώ άτοκα, σύμφωνα (εν μέρει) με το διατακτικό της υπ΄αριθμ. 35/2012 Απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου (Τμήμα Εφέσεων), σε δέκα (10) ισόποσες διαδοχικές μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων, η πρώτη δόση ορίζεται καταβλητέα μέχρι την 8/3/2013 και οι υπόλοιπες την αντίστοιχη ημέρα εκάστου επόμενου ημερολογιακού μηνός.

* Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά καθ’ ολοκληρίαν την από 16/10/2012 και με αριθμό πρωτοκ. 33848/17-10-2012 Καταγγελία του επαγγελματία ποδοσφαιριστή IVICA MAJSTOROVIC κατά της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ» και τη σχετική Ανταίτηση της καθής Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ» κατά του αιτούντος ποδοσφαιριστή IVICA MAJSTOROVIC. Υποχρεώνει την καθής «ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ» να καταβάλλει στον αιτούντα ποδοσφαιριστή IVICA MAJSTOROVIC το ποσό των διακοσίων πενήντα δύο χιλιάδων τριακοσίων σαράντα δύο (252.342,00) Ευρώ νομιμοτόκως από την επίδοσης της προσφυγής ενώπιον της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ., σύμφωνα με το διατακτικό της υπ΄αριθμ. 413/2012 Απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ. καθώς και ποσό 800 Ευρώ και για τους δύο βαθμούς δικαιοδοσίας, σε δέκα (10) ισόποσες διαδοχικές μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων, η πρώτη δόση ορίζεται καταβλητέα μέχρι την 8/3/2013 και οι υπόλοιπες την αντίστοιχη ημέρα εκάστου επόμενου ημερολογιακού μηνός. Σε περίπτωση δε μη εμπρόθεσμης πληρωμής και εξόφλησης του αιτούντα, κατά τα ανωτέρω, επιβάλλει σε βάρος της καθής «Π.Α.Ε Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ», (α) την κατ’ άρθρο 24§7(γ) του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ποινή της αφαίρεσης δύο (2) βαθμών και (β) την κατ’ άρθρο 24§8 του ίδιου Κανονισμού ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον αιτούντα ποδοσφαιριστή του ποσού των διακοσίων πενήντα δύο χιλιάδων τριακοσίων σαράντα δύο (252.342,00) Ευρώ νομιμοτόκως από την επίδοσης της προσφυγής ενώπιον της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ., σύμφωνα με το διατακτικό της υπ΄αριθμ. 413/2012 Απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ. καθώς και ποσό 800 Ευρώ και για τους δύο βαθμούς δικαιοδοσίας, σε δέκα (10) ισόποσες διαδοχικές μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων, η πρώτη δόση ορίζεται καταβλητέα μέχρι την 8/3/2013 και οι υπόλοιπες την αντίστοιχη ημέρα εκάστου επόμενου ημερολογιακού μηνός».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved