Παναθηναϊκός: ΑΜΚ και διακανονισμοί στο προσκήνιο

Παναθηναϊκός: ΑΜΚ και διακανονισμοί στο προσκήνιο

Στο ΔΣ της «πράσινης» ΠΑΕ που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (28/02, 12:30), αναμένεται να συζητηθεί το θέμα της ΑΜΚ – Φήμες ότι υπάρχουν τα μισά από τα 15 εκατ. ευρώ τις αύξησης – «Ζόρια» με τους διακανονισμούς

Στο σημερινή Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να οριστεί η Γενική Συνέλευση που θα προκηρύξει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ, με τις φήμες να αναφέρουν πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει κάνει αρκετές ενέργειες έτσι ώστε να εξασφαλίσει σχεδόν τα μισά χρήματα. Οι πληροφορίες λένε πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει βρει περίπου 7 εκατ. ευρώ, τα οποία θα μπουν απευθείας στην ΑΜΚ.

Όλα αυτά, την ώρα που στον Παναθηναϊκό «τρέχουν» με γοργούς ρυθμούς για να τελειώσουν και το θέμα των διακανονισμών. Όπως έγινε γνωστό, οι «πράσινοι» υπέγραψαν το έγγραφο για τα οφειλόμενα ως τις 31/12/2012, ωστόσο ο έλεγχος που θα γίνει στο τέλος Μαρτίου από την UEFA θα περιλαμβάνει και τα τρέχοντα οφειλόμενα των «πρασίνων», στα οποία… υπάρχει θέμα.

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Sportday», οι «πράσινοι» άρχισαν τις συζητήσεις με παίκτες και κάποιοι από αυτούς… κλωτσάνε! Ενδεικτικό παράδειγμα, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος έχει λαμβάνειν 450.000 ευρώ, ο Γιάννης Αλαφούζος του πρότεινε να πάρει τώρα 150.000 ευρώ και τα υπόλοιπα αργότερα, όμως, ο Γάλλος αμυντικός δεν… άκουσε κουβέντα και δεν δέχθηκε καν να το συζητήσει.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ μίλησε και με τον Βίκτορ Βιτόλο. Τόσο για τα οφειλόμενα, όσο και για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Στον Ισπανό μετά το τέλος της σεζόν, όπως λένε οι πληροφορίες, αναμένεται να γίνει πρόταση για μείωση των αποδοχών του. Τέλος, συνεχίζονται κι οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλονται χρήματα κι έχουν αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Τέτοια περίπτωση είναι κι ο Γιώργος Ιωαννίδης που απέστειλε εξώδικο για 25000 ευρώ, τα οποία και θα του καταβάλει άμεσα η «πράσινη» ΠΑΕ.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved