Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Σο

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Σο

Ο Σενεγαλέζος μέσος του «τριφυλλιού» δεν γυμνάστηκε ούτε την Τρίτη (26/02) καθώς έχει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο, όμως, δεν εκφράζεται ανησυχία για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Χαμπίμπ Σο αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τον ΟΦΗ αλλά εξαρχής το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού δεν εξέφρασε φόβους για τη συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ. Ο Σενεγαλέζος τη Δευτέρα (25/02) έκανε αποφόρτιση ενώ σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον αριστερό έσω πλάγιο, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Χοσέ Τοτσέ έκανε θεραπεία καθώς ταλαιπωρείται από θλάση, ενώ ο Βίκτορ Βιτόλο έκανε για μια ακόμα μέρα πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Διαμαντής Χουχούμης από την πλευρά του, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, οι «πράσινοι» μετά το καθιερωμένο ζέσταμα επιδόθηκαν σε ασκήσεις 1 εναντίον 1, 1 εναντίον 2 και 2 εναντίον 2, ταχύτητες, ασκήσεις έκρηξης και ταχυδύναμης και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις τακτικής.



Παναθηναϊκός: Χέις-Ντέιβις αντί Γιούρτσεβεν στην GBL
Παναθηναϊκός: Χέις-Ντέιβις αντί Γιούρτσεβεν στην GBL
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Επιστρέφει ο Ιωαννίδης
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Επιστρέφει ο Ιωαννίδης
Τζάμπολ στο Final-8 της Κρήτης
Τζάμπολ στο Final-8 της Κρήτης
Ατζέντης Κλοπ: «Γιουνάιτεντ και Τσέλσι τον προσέγγισαν μετά τη Λίβερπουλ»
Ατζέντης Κλοπ: «Γιουνάιτεντ και Τσέλσι τον προσέγγισαν μετά τη Λίβερπουλ»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved