Παναθηναϊκός: Ο Σισοκό και οι άλλοι

Παναθηναϊκός: Ο Σισοκό και οι άλλοι

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει «μάχη» για να κρατήσει στο ρόστερ του τον Ιμπραΐμ Σισοκό, ελπίζοντας να μην αυξηθούν οι απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ. Νέο συμβόλαιο στον Τοτσέ ετοιμάζουν οι «πράσινοι», ποντάρουν πολλά στον Μαυρία για το μέλλον.

Είναι δεδομένο πως ο Ιμπραΐμ Σισοκό είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο φετινός Παναθηναϊκός. Το γεγονός ότι ο Αφρικανός άσος είναι δανεικός από τη Βόλφσμπουργκ, όμως, δυσκολεύει την κατάσταση για το «τριφύλλι» που θέλει όσο τίποτα άλλο να τον κρατήσει για αρκετά χρόνια ακόμα στο ρόστερ του.

Θα δώσει «μάχη»

Ήδη οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με τους Γερμανούς οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να δεχθούν νέο δανεισμό του παίκτη αλλά πώλησή του. Στον Παναθηναϊκό, μετά από αυτή τη στάση των «λύκων», ψάχνουν τρόπους για να κρατήσουν τον Σισοκό και έχουν ρίξει δυο ισχυρά ατού στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων με τη γερμανική ομάδα. Οι «πράσινοι» ποντάρουν, λοιπόν, πολλά στη θέληση του ίδιου του παίκτη ο οποίος θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, στα υπέρ του Παναθηναϊκού είναι και το γεγονός ότι είναι συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του προς τη Βόλφσμπουργκ, έχοντας καταβάλει τα χρήματα για το δανεισμό, με την επαφή των δυο ομάδων να είναι συχνή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να προσφέρει μια λύση που θα προβλέπει συνιδιοκτησία του Σισοκό. Το «τριφύλλι» θα προσφέρει 300.000 ευρώ για να πάρει ένα ποσοστό κοντά στο 60%, με τους Γερμανούς να έχουν υψηλό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης. Οι «πράσινοι» ελπίζουν ότι οι «λύκοι» θα κάνουν δεκτή μια τέτοια πρόταση και θα έχουν παράλογες αξιώσεις.

Ετοιμάζει πρόταση στον Τοτσέ

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την παρουσία του Χοσέ Τοτσέ. Τα εννέα γκολ του Ισπανού φορ έχουν αποδειχθεί υπερπολύτιμα φέτος για τους «πράσινους», με το συμβόλαιο του έμπειρου άσου να τελειώνει τον Ιούνιο. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φέρονται έτοιμοι να προσφέρουν επέκταση της συνεργασία τους στον Τοτσέ, δίνοντάς του ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο, με μειωμένες όμως τις αποδοχές του. Ο Ισπανός παίρνει αυτή τη στιγμή 500.000 ευρώ το χρόνο και σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα χρήματα που θα του δώσει ο Παναθηναϊκός δεν θα ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ το χρόνο, για συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2015.

Παράλληλα, κοντά στην ανανέωση φέρεται να βρίσκεται κι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δείχνει να έχει επιστρέψει σε καλά στάνταρ απόδοσης και στο «τριφύλλι» θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πρώτες επαφές των δυο πλευρών έγιναν σε καλό κλίμα και πως θα υπάρξει συμφωνία όταν γίνει η πρόταση για την ανανέωση συμβολαίου του έμπειρου μπακ.

Ξετρελαίνει αλλά… δεν πωλείται

Ξεχωριστή περίπτωση, είναι αυτή του Χάρη Μαυρία. Ο 19χρονος άσος του Παναθηναϊκού έχει… τρελάνει κόσμο με τις εμφανίσεις του φέτος και δεν είναι λίγα τα ευρωπαϊκά κλαμπ που τον έχουν βάλει… στο «μάτι». Στο ΟΑΚΑ άλλωστε το Σάββατο (23/02), βρέθηκαν πολλοί σκάουτς που σημείωσαν το όνομά του στο μπλοκάκι τους, όμως, δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν το «ΟΚ» του Γιάννη Αλαφούζου για την παραχώρηση του Μαυρία.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θεωρεί πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας τον Μαυρία και δεν πρόκειται να συναινέσει σε παραχώρησή του αν η πρόταση δεν είναι αρκετά μεγάλη σε οικονομικό επίπεδο. Πληροφορίες θέλουν τον Παναθηναϊκό να αξιώνει 7 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Μαυρία, κάτι που είχε αναφερθεί και στη Γιουβέντους όταν εξέφρασε ενδιαφέρον για τον νεαρό άσο πριν από λίγο χρονικό διάστημα.



Φόβοι για πολύ σοβαρό τραυματισμό του Κίναν Έβανς
Φόβοι για πολύ σοβαρό τραυματισμό του Κίναν Έβανς
Το Βερολίνο είναι πράσινο Παναθηναϊκέ! (photos)
Το Βερολίνο είναι πράσινο Παναθηναϊκέ! (photos)
Final 4 Euroleague 2024: Αποθέωση για Γιαννακόπουλο στην Uber Arena
Final 4 Euroleague 2024: Αποθέωση για Γιαννακόπουλο στην Uber Arena
Αναφορές στον Τύπο της Γαλλίας για την Φραπάρ
Αναφορές στον Τύπο της Γαλλίας για την Φραπάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved