Πετράκης: «Δεχθήκαμε κρύα γκολ»
Ο τεχνικος του ΟΦΗ υποστήριξε πως η ομάδα του είχε καλή αγωνιστική συμπεριφορά στο ΟΑΚΑ όμως πλήρωσε τα λάθη της στις φάσεις των γκολ του Παναθηναϊκού και για αυτό ηττήθηκε.
Ο Γιάννης Πετράκης ξεκίνησε τις δηλώσεις του υμνώντας τον Ιμπραΐμ Σισοκό, χαρακτηρίζοντάς τον ποδοσφαιριστή – πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στάθηκε αρκετά στις φάσεις των γκολ αλλά και στις δυο-τρεις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του.
Η αρχική του τοποθέτηση ήταν:
«Πρέπει να πω ότι ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο η προσπάθεια που κάναν τα παιδιά και η εικόνα μας ήταν πολύ καλή σαν ομάδα. Πετύχαμε ένα γκολ και μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο. Δεχθήκαμε δυο γκολ, ένα τυχαίο που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο κι ένα απο λάθος της στιγμής. Το πρώτο ημίχρονο μας αδικεί το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο είχαμε μια διπλή απόκρουση του τερματοφύλακά μας κι εμείς είχαμε δυο ευκαιρίες να αλλάξουμε την κατάσταση. Όταν δεχθήκαμε το τρίτο γκολ τελείωσε το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έδειξε στοιχεία πολύ σπουδαία στη συνέχεια κι έχει έναν παίκτη, τον Σισοκό, που ειναι πολυτέλεια να ειναι στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν τρόποι να τον αντιμετωπισεις εύκολα».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε:
«Εμείς πρέπει να βρούμε τρόπο να φτιάξουμε την αμυντική μας συμπεριφορά, να μην δεχόμαστε τέτοια κρύα γκολ και να μην αδικουμε την προσπάθεια που κάνουμε όλο αυτό τον καιρό».
Γιατί ο ΟΦΗ δεν έπαιξε πιο επιθετικά μετά το 2-1;
«Είχαμε δυο καλές στιγμές με τον Κουτσιανικούλη στο διάστημα που λέτε. Όταν έγινε το 3-1 το πλάνο μας δεν είχε μετά ουσία. Μέχρι το 2-1 πήγαμε καλά, δεν δεχθήκαμε πολλές ευκαιρίες, και δεν μπορείς στη συνέχεια να παίξεις ποδόσφαιρο αν δεν έχεις το πλάνο σου σε εφαρμογή».
Σας προβληματίζει το γεγονός ότι δεχθήκατε πάλι τρία γκολ;
«Αλίμονο αν δεν μας προβληματίζει. Σήμερα είχαμε και αρκετές απουσίες, η ομάδα είχε πολλές αλλαγές αλλά αυτό δεν ειναι δικαιολογία. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ, να το διορθώσουμε αυτό και να μην δεχόμαστε γκολ χωρίς να μας κάνει ο αντίπαλος μεγάλες ευκαιρίες».
Γιατί πήρε την κάρτα ο Παπάζογλου ενώ είχε κριθεί το παιχνίδι;
«Ο Παπάζογλου ήταν στο όριο των καρτών. Μπορεί να τελείωνε η χρονιά και να μην έπαιρνε άλλη κάρτα, μπορεί να την έπαιρνε όμως στο επόμενο παιχνίδι. Έτσι κρίναμε, αυτό αποφασίσαμε και θεωρούμε πως είναι σωστό»
Σας αγχώνει η θέση της ομάδας, μετά και τη νίκη της Βέροιας;
«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ειναι στο χώρο του ποδοσφαίρου και να μην είναι αγχωμένος για το αποτέλεσμα και για τη δουλειά του. Αυτό μας δημιουργεί εγρήγορση για να είμαστε στη συνέχεια πιο αποφασισμένοι και πιο ανταγωνιστικοί, έχοντας την απαραίτητη συγκέντρωση».