Ιτάνζ: «Έχουμε το τελικό σπριντ»

Ιτάνζ: «Έχουμε το τελικό σπριντ»

Τα επόμενα παιχνίδια θα δείξουν τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν στην Super League και το Κύπελλο Ελλάδας σύμφωνα με τον Σαρλ Ιτάνζ.

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας του «Δικέφαλου» έδωσε το «παρών», μαζί με τον Αμπντούλ Καμαρά στο «ΠΑΟΚ Megastore», όπου μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους οπαδούς της ομάδας και λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, μίλησε για τη φετινή πορεία των Θεσσαλονικέων.

«Θα έλεγα ότι έχουμε μπροστά μας το τελευταίο σπριντ της σεζόν. Ξέρουμε ότι τα παιχνίδια που έρχονται σε πρωτάθλημα και κύπελλο θα δείξουν κατά πολύ και τι μπορούμε να πετύχουμε και από ποια θέση θα αρχίσουμε στα play offs. Οπότε είναι ένα κομβικό σημείο για τη σεζόν», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Όσο αφορά το κύπελλο είναι πολύ δύσκολο να χάνεις δύο χρονιές το Κύπελλο, όπως το κάναμε με τον Ατρόμητο. Είναι πολύ ευχάριστο ότι φέτος μου δίνεται η δυνατότητα να παίξω με τους καλύτερους και να διεκδικήσω ξανά το τρόπαιο. Θα δούμε τι μας επιφυλάσσει ο Θεός…».

Αναφορικά με την εικόνα της ομάδας, σχολίασε: «Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Είναι φυσιολογικά τα σκαμπανεβάσματα, βλέπετε μεγάλες ομάδες που είναι στα κάτω τους, τι συμβαίνει για παράδειγμα με τον Παναθηναϊκό. Δεν τα πάμε και τόσο άσχημα. Στην πραγματικότητα αυτό που πρέπει να βλέπουμε είναι η βαθμολογία. Άλλωστε, που μετρά στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα».

Ακόμα ο δυναμικός πορτιέρο μίλησε για την μεγάλη προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση: «Στην Ελλάδα είναι πρώτη φορά που συναντώ κάτι τέτοιο. Έχω βρεθεί σε μεγάλες ομάδες στο εξωτερικό και ξέρω τι σημαίνει να είσαι οπαδός μίας ομάδας και τι σημαίνουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις».

Και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του κάνοντας σύγκριση των οπαδών του ΠΑΟΚ με της Λίβερπουλ: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και της Λίβερπουλ έχουνε κοινά στοιχεία. Εκπροσωπούν δύο πολύ μεγάλους συλλόγους στις χώρες τους. Ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα να έρθω εδώ. Σπρώχνουν την ομάδα τους, βοηθάνε και είναι κάτι που πρέπει να το ζήσεις τουλάχιστον μία φορά στην καριέρα σου, να παίξεις σε τέτοιο σύλλογο».

* Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της ΠΑΕ



EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved