Φουρλάνος: «Στο μυαλό μας μόνο τα play off»

Φουρλάνος: «Στο μυαλό μας μόνο τα play off»

Ούτε καν περνάει απο το μυαλό του Σπύρου Φουρλάνου το ενδεχόμενο να μείνει ο Παναθηναϊκός εκτός play-off σύμφωνα με δηλώσεις του στη κάμερα της Nova.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπύρου Φουρλάνου στην τηλεόραση της Nova.

-Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν είναι καλή και το κατανοείτε, ιδιαίτερα οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που αντιλαμβάνεστε τι λέει ο κόσμος. Πως είναι η επόμενη ημέρα για τον Παναθηναϊκό, που προέρχεται από δύο σερί ήττες, δεν πηγαίνει καθόλου καλά στα εντός έδρας παιχνίδια και ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ;

«Σίγουρα είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για το σωματείο. Και εμείς οι Έλληνες ποδοσφαιριστές - και ειδικά τα παιδιά που προερχόμαστε από τις Ακαδημίες και έχουμε ζήσει τον Παναθηναϊκό- είναι κάτι το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί τόσα χρόνια. Προερχόμαστε από δύο σερί ήττες, στην έδρα μας δεν έχουμε πάει καθόλου καλά και πιστεύω ότι το ματς του Σαββάτου θα είναι μια αρχή, ώστε στα επόμενα οκτώ παιχνίδια να κάνουμε αν μπορέσουμε οκτώ νίκες και να προσπαθήσουμε να σώσουμε την χρονιά στο τέλος».

-Μπορεί να γίνει αυτό; Να πετύχετε το απόλυτο των νικών στα παιχνίδια που απομένουν;

«Θεωρώ πως και το υλικό που έχουμε και η αξία των παικτών, είναι αντάξια των προσδοκιών μας. Το θέμα είναι να καταφέρουμε επιτέλους να βγάλουμε αυτό που μπορούμε στο γήπεδο».

-Ο προπονητής σας μίλησε και αναλύσατε όλη αυτή την αρνητική κατάσταση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Τι βγαίνει ως συμπέρασμα;

«Σίγουρα μια ομιλία πάντα χρειάζεται με τον προπονητή, ώστε να δούμε τι συμβαίνει και τι πάει λάθος. Θεωρώ πως μέσα στα αποδυτήρια καταλάβαμε και τα λάθη μας και τι πρέπει να κάνουμε στην συνέχεια και πιστεύω πως αρχίζοντας από το ματς του Σαββάτου, όλα θα βελτιωθούν».

-Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει πολλούς βαθμούς στο Ολυμπιακό Στάδιο και ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τον σύλλογο. Τι αντίδραση περιμένεις από την ομάδα σου σε αυτόν τον αγώνα;

«Περιμένω μια αντίδραση μεγάλης ομάδας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός και πιστεύω ότι θα βγάλουμε στο γήπεδο τον εγωισμό μας και τον επαγγελματισμό μας. Και θέλουμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ, αλλά και τα ματς που ακολουθούν».

-Προλαβαίνει ο Παναθηναϊκός τα πλέι οφ;

«Δεν περνάει κάτι άλλο από το μυαλό μου, πέρα από το να προλάβουμε τα πλέι οφ. Γιατί είμαστε Παναθηναϊκός, είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε».

-Ο ΟΦΗ προέρχεται από ήττα, ωστόσο είναι μια ομάδα που έχει παίξει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Τι γνώμη έχεις για τον αντίπαλο σας;

«Θα συμφωνήσω. Πιστεύω πως ο ΟΦΗ έχει δείξει κάποια δείγματα ποιότητας, όμως αν είμαστε σοβαροί και βγάλουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που μπορούμε, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια αμφιβολία για το αν θα κερδίσουμε ή όχι».

-Στα τελευταία ευκαιρία πήρες την ευκαιρία για να αγωνιστείς από τον Φάμπρι. Παράλληλα σε λίγους μήνες τελειώνει το συμβόλαιο σου. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με την διοίκηση του Παναθηναϊκού για την ανανέωση της συνεργασίας;

«Με τον κ. Φάμπρι έχω πάρει περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερα συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια μου. Και αυτό με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα το συμβόλαιο μου τελειώνει στο τέλος της σεζόν... Εννοείται πως θα τιμήσω κάθε μέρα του συμβολαίου μου και φυσικά προτεραιότητα μου είναι ο Παναθηναϊκός και είμαι διαθέσιμος, όποτε υπάρξει κάποιο ραντεβού να συζητήσουμε με την ομάδα».



Λυσσασμένοι «Λύκοι» κατασπάραξαν τους Νάγκετς κι έστειλαν την ημιτελική σειρά σε Game 7!
Λυσσασμένοι «Λύκοι» κατασπάραξαν τους Νάγκετς κι έστειλαν την ημιτελική σειρά σε Game 7!
Στις 25 και 26 Μαΐου όλοι οι… fitness «δρόμοι» οδηγούν στην Ακτή Βουλιαγμένης
Στις 25 και 26 Μαΐου όλοι οι… fitness «δρόμοι» οδηγούν στην Ακτή Βουλιαγμένης
Με τη νέα της εμφάνιση στην Αθήνα η Φιορεντίνα
Με τη νέα της εμφάνιση στην Αθήνα η Φιορεντίνα
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved