Παπακώστας: «Όχι λόγια, μόνο πράξεις»

Παπακώστας: «Όχι λόγια, μόνο πράξεις»

Να μπει η Κέρκυρα παθιασμένα και δυνατά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο θέλει ο Γιάννης Παπακώστας, όπως δήλωσε την Πέμπτη (14/02).

Ο τεχνικός των «Φαιάκων», στην καθιερωμένη media day, υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να δώσει τα πάντα για να καταφέρει να πάρει τρεις βαθμούς κόντρα στον Πανιώνιο και να συνεχίσει να διεκδικεί τις όποιες πιθανότητες έχει για παραμονή στην κατηγορία. Ο Γιάννης Παπακώστας πρόσθεσε επίσης πως δεν χρειάζονται πολλά λόγια αλλά ώθηση στους ποδοσφαιριστές να δώσουν τα πάντα για να πάρει τους τρεις βαθμούς η Κέρκυρα.

«Αφήνοντας πίσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις, έχουμε μπροστά μας μια τελευταία ελπίδα. Ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με τον Πανιώνιο, όπου, αρχής γενομένης απ’ αυτό, πρέπει να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες παραμονής. Πρέπει να εμφανιστούμε τελείως διαφορετικοί απ’ ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, να μπούμε πάρα πολύ δυνατά, πάρα πολύ παθιασμένα, ώστε να συντηρήσουμε τις ελπίδες μας ως το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, μόνο πράξεις», είπε αρχικά ο προπονητής των «Φαιάκων».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν είναι ώρα για απολογισμούς, αλλά ενθάρρυνσης των ποδοσφαιριστών. Όλοι μαζί να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους, που θα μας δώσουν, επιτέλους, την ώθηση να σκεφτούμε λίγο καλύτερα τι θα κάνουμε στη συνέχεια»

Σε ερώτηση για το τι θα σημαίνει μια ακόμα ήττα, απάντησε: «Δε θέλω να σκέφτομαι καθόλου απαισιόδοξα τούτη τη στιγμή, λίγες, μόνο, μέρες πριν από το παιχνίδι. Σκέφτομαι αισιόδοξα και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι για έναν “τελικό”, για ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Στο μυαλό μας έχουμε μόνο τη νίκη».

Ενώ για το αν θα κάνει αλλαγές, σχολίασε: «Σίγουρα, θα γίνουν κάποιες αλλαγές, ένα πιο επιθετικογενές σχήμα. Κλείνω μια εβδομάδα στην ομάδα, άλλωστε, κι έχω περισσότερες πληροφορίες και γνώση για το έμψυχο δυναμικό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, πάντως, στα αποδυτήρια είναι αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι για το ματς. Χωρίς λόγια, μόνο με πράξεις και να το δείξουν το Σάββατο».

Τέλος, για το επίπεδο της ψυχολογίας της Κέρκυρας, ανέφερε: «Αυτό είπαμε με τους παίκτες. Δεν μιλάμε πολύ, περιμένουμε πώς και πώς το παιχνίδι του Σαββάτου, να τα δώσουμε όλα, να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας. Και πιστεύω, με τη βοήθεια του κόσμου, να σημειώσουμε μια μεγάλη νίκη, ώστε να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved