ΑΕΚ: «Ο Μελισσανίδης ηγείται διοικητικά και οικονομικά»

ΑΕΚ: «Ο Μελισσανίδης ηγείται διοικητικά και οικονομικά»

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως οι Δημητρέλος και Παπαδημητρίου εξουσιοδοτήθηκαν να ενημερώσουν τους μετόχους για την πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να μετέχει ενεργά στη σωτηρία της ΠΑΕ, εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Αντώνης Ηλιόπουλος, μέλος του ΔΣ μετέφερε στα υπόλοιπα μέλη την πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να ηγηθεί για την σωτηρία της ΠΑΕ σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, αρκεί οι παλιοί μέτοχοι να αναλάβουν τα χρέη που δημιούργησαν, αλλά και να σταθούν στο πλευρό του.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου εξουσιοδοτήθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης να ενημερώσουν τους μετόχους της ΠΑΕ για την πρόθεση του πρώην μεγαλομετόχου του συλλόγου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Κατόπιν συνάντησης των οργανωμένων οπαδών - συνδέσμων της ΑΕΚ και του μέλους του Δ.Σ. Αντώνη Ηλιόπουλου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, το μέλος του Δ.Σ. Αντώνης Ηλιόπουλος μετέφερε το περιεχόμενο αυτής της συνομιλίας:

1. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκδήλωσε με άμεσο τρόπο την πρόθεσή του να ασχοληθεί με την ομάδα μας, αναλαμβάνοντας στην κρίσιμη αυτή καμπή να ηγηθεί της σωτηρίας της ΑΕΚ, διοικητικά και οικονομικά.

2. Επειδή όπως δήλωσε είναι απόλυτα άδικο να επωμιστεί ο ίδιος την κάλυψη των χρεών και οφειλών που άλλοι δημιούργησαν, έθεσε ως μοναδικές προϋποθέσεις τη συμμετοχή σε οικονομικό επίπεδο των παλαιών και νυν μετόχων αφενός και τη σύμπραξη άλλων υποψηφίων επενδυτών αφετέρου.

3. Προς τούτο, περιμένει σε άμεσο χρόνο - εξαιτίας της οριακής κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα - την απάντηση και τις προθέσεις των ανωτέρω, προκειμένου για τη διάσωση της ομάδας.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα, συμμεριζόμενο την αναγκαιότητα για τη διάσωση της ομάδας, αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, να μεταφέρουν προς τους μετόχους (παλαιούς και νυν) και υποψήφιους επενδυτές την πρόταση - πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως μεταφέρθηκε στο διοικητικό συμβούλιο από το μέλος του Αντώνη Ηλιόπουλο και αποστέλλεται προς τους ανωτέρω εγγράφως - προκειμένου για τη σωτηρία της ομάδας».

Μην παραμυθιάζεστε!
Μην παραμυθιάζεστε!
Η «γκάφα» του αιώνα: Ο Μπενζέμα σκόραρε με «δώρο» του Κάριους! (video)
Η «γκάφα» του αιώνα: Ο Μπενζέμα σκόραρε με «δώρο» του Κάριους! (video)
Θα οδηγούσες ποτέ Harley που έχει χτυπήσει tattoo;
Θα οδηγούσες ποτέ Harley που έχει χτυπήσει tattoo;
Συγκλονιστικό: Η αγκαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο στον δακρυσμένο Σαλάχ (photo)
Συγκλονιστικό: Η αγκαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο στον δακρυσμένο Σαλάχ (photo)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης