Μεϊτέ: «Έτοιμος να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»

Μεϊτέ: «Έτοιμος να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»

Ο Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ ήρθε τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/02) στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό και υποστήριξε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει τους «πράσινους» να ανακάμψουν αγωνιστικά.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού θα αποκτηθεί από το «τριφύλλι» αν όλα πάνε καλά στις ιατρικές εξετάσεις του και φτάνοντας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Όπως τόνισε, γνωρίζει πολλά για τον Παναθηναϊκό τον οποίο χαρακτήρισε τεράστιο σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Παναθηναϊκό:

«Γνωρίζω καλά ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο, με μεγάλη ιστορία και παράδοση στην Ευρώπη. Έχει κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ελλάδα και τον υποστηρίζουν εκατομμύρια οπαδοί. Έχω παραστάσεις από ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού και έχω παρακολουθήσει στο παρελθόν τις καλές πορείες του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι μία ομάδα για την οποία δεν χρειάστηκε να συγκεντρώσω πληροφορίες».

Για τους αρκετούς Γάλλους που έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό:

«Φυσικά και είμαι ενήμερος. Αυτές οι μεταγραφές προκάλεσαν αρκετό θόρυβο στη Γαλλία και όλοι έμαθαν ότι ο Παναθηναϊκός πήρε καλούς και αναγνωρισμένους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε, γνωρίζω πολύ καλά τον Μπουμσόνγκ. Είναι ένας καταξιωμένος στόπερ και ανυπομονώ να παίξω δίπλα του. Θέλω και εγώ να αποδείξω ότι είμαι μία χρήσιμη προσθήκη και να βοηθήσω».

Για τον αν μίλησε με κάποιον πριν πάρει την απόφαση να έρθει:

«Δεν πρόλαβα να μιλήσω με κανέναν, γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Το μεσημέρι με ενημέρωσε ο ατζέντης μου για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και έσπευσα να έρθω στην Αθήνα. Δεν είχα χρόνο να το κάνω, αλλά όπως προανέφερα, γνωρίζω καλά τον Παναθηναϊκό».

Για το αν έχει εικόνα για την κατάσταση του Παναθηναϊκό:

«Έχω μάθει ότι δεν πηγαίνει τόσο καλά όσο τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν έχω εικόνα από τους αγώνες του. Παραμένει όμως μία τεράστια ομάδα και πιστεύω πως θα ανακάμψει».

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα:

«Πιστεύω πως είμαι έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Χρειάζομαι λίγο χρόνο, για να ενσωματωθώ στο αγωνιστικό στυλ των συμπαικτών μου και να ενταχθώ στα συστήματα του προπονητή. Όμως από άποψη φυσικής κατάστασης είμαι σε πολύ καλό επίπεδο, διότι έκανα προπονήσεις με τη Ντιζόν».

Για το τι να περιμένει η ομάδα:

«Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους του για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι σημαντικό για μένα ότι με πίστεψαν. Ο Παναθηναϊκός μου δίνει την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο και θέλω να την αξιοποιήσω. Θέλω να αποδείξω πράγματα και ο Παναθηναϊκός μου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Υπόσχομαι σε όλους ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

«Ξέρω ότι είναι εκατομμύρια, ότι υποστηρίζουν φανατικά την ομάδα τους και πως είναι ξακουστοί σε όλη την Ευρώπη. Ελπίζω να πετύχω όσα περιμένουν από μένα».



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved