Πίντο: «Συγκέντρωση για το στόχο μας»

Πίντο: «Συγκέντρωση για το στόχο μας»

Με στόχο την είσοδο στα play off ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζει συγκεντρωμένα, για να κατακτά τη νίκη σε κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος στο εξής, σύμφωνα με τον Αντρέ Πίντο.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού κι αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη αλλά και στη συνολική πορεία του «τριφυλλιού» από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αντρέ, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές υπάρχουν σημάδια βελτίωσης στον Παναθηναϊκό. Τι άλλαξε;

«Η ομάδα πηγαίνει καλύτερα και είχαμε και λίγο τύχη, η οποία είχε λείψει σε αρκετούς αγώνες μέχρι τώρα. Στον αγώνα με την Ξάνθη, θα παίξουμε στο γήπεδο μας, θα έχουμε κοντά μας τους φιλάθλους μας και ο μόνος στόχος είναι η νίκη».

Πως μπορεί να έρθει αυτή η νίκη για τον Παναθηναϊκό; Για λίγα δευτερόλεπτα χάθηκαν οι τρεις βαθμοί στην Τρίπολη...

«Με την ίδια λογική που είχαμε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου είχαμε και λίγο την τύχη με το μέρος μας. Βέβαια το ίδιο δεν συνέβη στον τελευταίο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Όμως οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, το παιχνίδι έχει διάρκεια ενενήντα λεπτά και πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε μέσα στα ενενήντα λεπτά να πετύχουμε την νίκη».

Τι εικόνα έχεις διαμορφώσει για την Ξάνθη;

«Πρόκειται για μια καλή ομάδα και τους θυμάμαι από το εκτός έδρας παιχνίδι του πρώτου γύρου. Θυμάμαι ότι είχαμε κερδίσει εκείνον τον αγώνα και είχαμε πετύχει μια σημαντική νίκη. Όμως είμαστε ο Παναθηναϊκός και επιπλέον παίζοντας μέσα στην έδρα μας, η μόνη σκέψη είναι η νίκη».

Έχετε μείνει λίγο πίσω στην βαθμολογία. Θα προλάβει ο Παναθηναϊκός τα πλέι οφ;

«Ο Παναθηναϊκός το μόνο που πρέπει να κάνει, είναι να σκέφτεται ότι θα μπει στα πλέι οφ. Όλοι μας αυτό έχουμε στο μυαλό μας και με αυτό τον στόχο δίνουμε την μάχη μας, διότι ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός αξίζει να μπει στα πλέι οφ. Και πηγαίνουμε συγκεντρωμένοι, παιχνίδι με παιχνίδι για να το επιτύχουμε».

Πολλές ατυχίες και τραυματισμοί την εφετινή σεζόν, οι οποίοι σε κράτησαν εκτός δράσης. Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή;

«Είμαι σε καλή κατάσταση. Υπήρξε ένας τραυματισμός και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ήρθε άλλος ένας τραυματισμός. Όμως τώρα αισθάνομαι καλά και είμαι άλλος ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved