Ολυμπιακός: Έρευνα στην Ισπανία για νέο προπονητή

Ολυμπιακός: Έρευνα στην Ισπανία για νέο προπονητή

Οι Μίτσελ, Όλτρα και Μανθάνο εμφανίζονται ως οι επικρατέστεροι για να διαδεχθούν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός «πλήρωσε» το… μάρμαρο των κακών εμφανίσεων των Πειραιωτών στα τελευταία παιχνίδια και το Σάββατο (19/1) έλυσε τη συνεργασία του με τους Πρωταθλητές Ελλάδας και άμεσα… γεννήθηκαν σενάρια για την επόμενη… μέρα στην ομάδα του Λιμανιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αγορά της Ιβηρικής χερσονήσου, με το… βάρος να έχει πέσει στην ισπανική αγορά, καθώς οι Πειραιώτες αναζητούν έναν προπονητή στο στυλ του Ερνέστο Βαλβέρδε, αν και κάτι τέτοιο είχε γίνει και στα τέλη της περσινής περιόδου, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του «τσινγκούρι».

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, από την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επικεντρωθεί στην αγορά της Ισπανίας, την υπόθεση «τρέχουν» οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Χουάν Χοσέ Λορένθο, ενώ σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα για την χώρα της Μεσογείου ταξίδεψε και ο Γιάννης Βρέντζος, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την διοίκηση του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, στη δημοσιότητα έχουν έρθει τα ονόματα τριών προπονητών, οι οποίοι φέρονται ως «στόχοι» των Πειραιωτών για την τεχνική ηγεσία. Ο λόγος γίνεται για τους Μίτσελ, Όλτρα και Μανθάνο, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε προχωρημένες επαφές με τον πρώην τεχνικό της Σεβίλλης.

Συγκεκριμένα, ο Χοσέ Μιγκέλ Γκονζάλες Μαρτίν Ντελ Κάμπο, όπως είναι το πλήρες όνομα του Μίτσελ, αποχώρησε από την ομάδα της Ανδαλουσίας πριν από λίγες μόλις μέρες, μετά την ήττα από την Βαλένθια, την προηγούμενη αγωνιστική και είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τις δύο πλευρές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Όσον αφορά στον Χοσέ Λουίς Όλτρα, το όνομά του μόνο άγνωστο δεν είναι στην Ελλάδα, μια και η περίπτωσή του είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι τους «ερυθρόλευκους», ενώ προ ημερών είχε συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, πριν οι «πράσινοι» συμφωνήσουν με τον Φάμπρι.

Ο 43χρονος τεχνικός πανηγύρισε την άνοδο με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν την περασμένη περίοδο, ωστόσο, απομακρύνθηκε τον Δεκέμβριο από την ομάδα της Γαλικίας, μια και ήταν στην ζώνη του υποβιβασμού. Έχει περάσει ακόμα από τις Αλμερία, Τενερίφη, Καστεγιόν, Λεβάντε και Μούρθια.

Ο τρίτος στην… κούρσα διαδοχής είναι ο Γκεγκόριο Μανθάνο, ο οποίος είχε εκτός ομάδας από το 2011 όταν αποχώρησε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο, όπλο… του είναι η μεγάλη του εμπειρία, μια και στα 56 του χρόνια έχει περάσει από την τεχνική ηγεσία 16 ομάδων στην Ισπανία με κυριότερες την Βαγιαδολίδ, την Μαγιόρκα, την Σανταντέρ, την Βαγιεκάνο και την Σεβίλλη.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε συμφωνία με προπονητή μόνο και μόνο για να καλυφθεί η θέση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς αναζητούν τον άνθρωπο που θα μπορέσει να αλλάξει… επίπεδο τον φετινό Ολυμπιακό. Για τον λόγο αυτό, εξετάζουν περιπτώσεις από την Πορτογαλία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει έρευνα και στην Γερμανία, μέσω του Μπερν Στορκ, για τον οποίο υπάρχει καλή άποψη στην ΠΑΕ.



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved