Μανίκας: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά στον Ελευθερόπουλο»

Μανίκας: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά στον Ελευθερόπουλο»

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την στάση μερίδας οπαδών του Πανιωνίου να πετάξουν αντικείμενα στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο Αντώνης Μανίκας.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ιστορικού, σε δηλώσεις του στον «NovaΣπορ FM» υποστήριξε πως ο Έλληνας τεχνικός έχει πιεστεί πολύ και εξέφρασε την πεποίθηση του πως το συγκεκριμένο συμβάν ήταν μεμονωμένο περιστατικό και δεν θα ξανασυμβεί. Παράλληλα, μίλησε για τη «μάχη» της παραμονής και την ισοπαλία με τη Βέροια.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Μανίκας, μίλησε για:

Την ισοπαλία με τη Βέροια: «Η Βέροια ήταν καλύτερη από εμάς, αυτή είναι η αλήθεια. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν είχαμε καλή εικόνα. Βέβαια μας στεναχώρησε πάρα πολύ η χρονική στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ».

Τους στόχους που έχει ο Πανιώνιος: «Σίγουρα το ξεκίνημα δημιούργησε προσδοκίες που για μένα δεν ήταν σωστές. Προσπαθήσαμε όλοι μας να κρατήσουμε χαμηλούς στόχους. Με τα προβλήματα που έχουμε τον τελευταίο καιρό, με τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε αλλά και τις αποχωρήσεις, το ρόστερ έχει αποδυναμωθεί και δεν δείχνουμε το καλό πρόσωπο που είχαμε στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Το αν υπάρχει ανησυχία για την παραμονή: «Στο ποδόσφαιρο πάντοτε πρέπει να ανησυχείς. Ακόμη δεν έχουμε σωθεί, αν παίρναμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Βέροια, τότε θα είχαμε κάνει ένα μεγάλο βήμα. Από εκεί και πέρα είμαστε σε καλύτερη θέση, έχουμε το υλικό και την ποιότητα να μείνουμε στην κατηγορία».

Τις αποδοκιμασίες προς τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο: «Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη, έχουμε και εμείς ευθύνη. Πρέπει και εμείς με τη σειρά μας να προστατευτούμε τον τεχνικό επιτελείο, ώστε ο Ελευθερόπουλος να μην γίνεται αποδέκτης τέτοιων συμπεριφορών. Σε κανέναν δεν αρέσει να πηγαίνει στη δουλειά του και να του ρίχνουν μπουκάλια και καφέδες. Ήταν λάθος αυτό που έκαναν. Ας μην ξεχνάμε ο Δημήτρης έχει πιεστεί, είναι η πρώτη του χρονιά και πικράθηκε από αυτή την αντιμετώπιση, δεν το περίμενε. Ήταν ένα ατυχές συμβάν που δεν θα ξανασυμβεί».

Τις μεταγραφές: «Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, θέλουμε να κάνουμε κάποιες προσθήκες. Όμως με τα οικονομικά προβλήματα και με το όριο της ηλικίας οι επιλογές μας πρέπει να είναι πολύ προσεγμένες».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved