Ταμπάσης: «Μπορούμε τη νίκη με Παναθηναϊκό»

Ταμπάσης: «Μπορούμε τη νίκη με Παναθηναϊκό»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει με σοβαρότητα κάθε παιχνίδι και αν το κάνει κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει ελπίδες για τη νίκη, σύμφωνα με τον Χάρη Ταμπάση.

Ο τερματοφύλακας των Ηπειρωτών μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» για τη πρώτη «μάχη» με τον Φωστήρα, αλλά και το επερχόμενο ματς με τους «πράσινους», ενώ υποστήριξε πως πρώτος στόχος είναι η παραμονή στην Super League.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τερματοφύλακας μίλησε για:

Το παιχνίδι με τον Φωστήρα: «Το γεγονός ότι ο Φωστήρας είχε αποκλείσει τον Πανιώνιο, μας έκανε να είμαστε πιο προσεκτικοί και να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη σοβαρότητα τον αντίπαλο. Έπαιξαν με αρκετό πάθος και προσπάθησαν για τη νίκη, ωστόσο το σκορ που πήραμε μας δίνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης».

Την ομάδα του Ταύρου: «Είναι πολύ μεγάλη ομάδα ο Φωστήρας. Έδειξε ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Εμείς, με την σειρά μας, αντιμετωπίσαμε διαφορετικά το παιχνίδι σε σχέση με το πρωτάθλημα και μπορέσαμε να το διαχειριστούμε».

Τον αγώνα που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό: «Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα, άσχετα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Εμείς έχουμε δείξει ότι αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα κάθε παιχνίδι και το ίδιο θα κάνουμε και με τον Παναθηναϊκό. Αν κάνουμε αυτά που έχουμε συνηθίσει το προηγούμενο διάστημα, τότε μπορούμε και τη νίκη».

Τους στόχους της ομάδας και του ίδιου: «Πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή της ομάδας. Να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία το συντομότερο δυνατό και από εκεί και πέρα, ό,τι έρθει είναι ευπρόσδεκτο. Και το Κύπελλο είναι ένας στόχος. Είναι μία διοργάνωση με εκπλήξεις και όλα είναι πιθανά. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Προσωπικοί στόχοι είναι να καθιερωθώ και να παίζω συνέχεια».

Τον Ντε Βινσέντι: «Η ομάδα έχει πολλούς καλούς παίκτες, δεν είναι μόνο εκείνος. Όσον αφορά τον Τόμας, είναι ένας πολύ αξιόλογος ποδοσφαιριστής. Του αξίζει να αγωνιστεί σε μία άλλη ομάδα και εκτός από καλός παίκτης, είναι ένα πολύ καλό παιδί»

Την πρώτη του ομάδα, τον Πανιώνιο: «Ο κόσμος του Πανιωνίου θέλει να βλέπει την ομάδα ψηλά, άσχετα αν η ομάδα όπως και κάποιες άλλες είναι σε δύσκολη κατάσταση. Δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή, αφού φαινομενικά έχει βαθμολογική ασφάλεια».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved