Παναθηναϊκός: Ψάχνουν τη λύση…

Παναθηναϊκός: Ψάχνουν τη λύση…

Ο Γιοχέι Καζιγιάμα μπορεί να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού, ωστόσο, στην «πράσινη» ΠΑΕ αναζητούν τη λύση για να μπορέσει ο Ιάπωνας να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής – Τα δεδομένα για Λέτο και Φορναρόλι που είναι οι υποψήφιοι για να αφήσουν ελεύθερη μια θέση ξένου

Ο 28χρονος Ιάπωνας επιτελικός χαφ από τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/12) είναι στην Ελλάδα και ήδη έχει κάνει τα απαραίτητα εργομετρικά και τις ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να γίνει και τυπικά ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Η συμφωνία μεταξύ του «τριφυλλιού» και της ομάδας στην οποία ανήκει ο Καζιγιάμα, την Τόκιο FC, έχει «κλείσει» εδώ και δυο μήνες, μένει μόνο να υπογραφεί το συμβόλαιο με τους «πράσινους» από τον παίκτη και να γίνει η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι.

Το πρόβλημα όμως δεν έχει να κάνει ούτε με την αγωνιστική κατάσταση του Γιοχέι Καζιγιάμα, ο οποίος έπαιζε ως την 1η Δεκεμβρίου στην ομάδα του σε επίσημα ματς, ούτε με τη συμφωνία όπως αναφέραμε. Το θέμα είναι, ως γνωστόν, ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ελεύθερη θέση στο ρόστερ του για να πάρει ξένο ποδοσφαιριστή. Ως εκ τούτου, αν δεν αποχωρήσει κάποιος παίκτης ο Καζιγιάμα θα περιοριστεί στο να προπονείται με το «τριφύλλι» και να περιμένει… τη σειρά του.

Μέσω της νομικής οδού για Λέτο…

Ένας από τους βασικούς υποψήφιους να αφήσει ελεύθερη θέση στο ρόστερ, είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός ωστόσο δεν δείχνει διατεθειμένος να διευκολύνει τον Παναθηναϊκό και κρατάει αρνητική στάση σε αυτό το ενδεχόμενο, μια θέση που έχει περάσει ξεκάθαρα προς την «πράσινη» ΠΑΕ και ο Φερνάντο Κοσεντίνο. Στο «τριφύλλι» βέβαια δεν βλέπουν με… καλό μάτι το γεγονός ότι ο Αργεντινός έχει το πλέον ακριβό συμβόλαιο στην ομάδα και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του.

Έτσι, οι πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να εξετάζει τη διακοπή συμβολαίου στον Λέτο, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο. Όπως έγινε γνωστό, μέσω του Γιάννη Αλαφούζου στο περιθώριο της ΓΣ της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» την Παρασκευή (28/12), η ΠΑΕ έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε μονομερή διακοπή του συμβολαίου του Λέτο, βάσει κανονισμών, ωστόσο ακόμα αυτή η σκέψη δεν έχει… ωριμάσει για τους διοικούντες το «τριφύλλι». Αν συμβεί αυτό θα γίνουν ακόμα πιο τεταμένες οι σχέσεις των «πρασίνων» με τον Λέτο και τον Κοσεντίνο και θα ανακύψουν περισσότερες δυσκολίες στις συζητήσεις που γίνονται με την πλευρά του Αργεντινού για ενδεχόμενη μείωση των αποδοχών ή για τους διακανονισμούς που αφορούν δόσεις συμβολαίων.

Ψάχνει αλλά… δυσκολεύεται για Φορναρόλι

Ο έτερος δρόμος, για να «ανοίξει» μια θέση για τον Γιοχέι Καζιγιάμα, είναι να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» ο Μπρούνο Φορναρόλι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν έχει βοηθήσει τον Παναθηναϊκό όσο θα περίμεναν οι «πράσινοι» και εδώ και καιρό φαινόταν να είναι στους παίκτες που δεν υπολογίζονται ιδιαίτερα από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Το όνομά του μάλιστα βρισκόταν στην περιβόητη… μαύρη λίστα της διοίκησης, που είχε «κυκλοφορήσει» μετά το διασυρμό στη Βέροια λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Το γεγονός ότι Παναθηναϊκός και Φορναρόλι δεσμεύονται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2015 βέβαια, δυσκολεύει τα πράγματα. Ο 25χρονος φορ δεν έχει… θέλξει με τις εμφανίσεις του έτσι ώστε να μπει πωλητήριο και να υπάρχει παράλληλο κέρδος, ωστόσο, στο «τριφύλλι» αναζητούν ομάδα για να τον παραχωρήσουν έστω ως δανεικό. Οι προσπάθειες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού έχουν στραφεί ιδιαίτερα στη Λατινική Αμερική, εκεί που ο Φορναρόλι έχει ακόμα… καλό όνομα, όμως δυσκολεύονται να βρουν ομάδα για να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού.

Οι προσπάθειες βέβαια και στα δύο μέτωπα, τόσο του Λέτο όσο και του Φορναρόλι, θα συνεχιστούν έτσι ώστε να δοθεί λύση και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στη μεταγραφή του Καζιγιάμα…



Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved