Ολυμπιακός: Φιλικό με Καλλιθέα
Την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του θα έχει τη Δευτέρα (31/12) ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα σε φιλικό παιχνίδι.
Το αρχικό πρόγραμμα του Πορτογάλου τεχνικού ανέφερε πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ωστόσο, τα πλάνα… άλλαξαν, καθώς το πρωί στις 10:30 οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στις εγκαταστάσεις της ομάδας, την Καλλιθέα του Γιάννη Παπακώστα.
Οι Πειραιώτες θα έχουν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» από τις προπονήσεις, ενώ από την μεριά του, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα μπορέσει να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας του β’ γύρου με την Βέροια στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Πάντως, όπως ενημέρωσαν επίσημα οι Πρωταθλητές Ελλάδας, το φιλικό δεν θα είναι «ανοικτό» για τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και για τους εκπροσώπους του Τύπου.