Παναθηναϊκή Συμμαχία: Δάνειο με προσωπικές εγγυήσεις (photos)
SHARE

Παναθηναϊκή Συμμαχία: Δάνειο με προσωπικές εγγυήσεις (photos)

Η Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έδωσε άδεια στο ΔΣ να πάρει δάνειο 7,5 εκατ. ευρώ, με προσωπικές εγγυήσεις των μελών, σε περίπτωση που δεν υπάρξει θετική έκβαση με τη συμμετοχή του πρίγκιπα στην ΑΜΚ των 28 εκατ. ευρώ, για να δοθούν τα χρήματα στην ΠΑΕ – Να αναλάβουν τα χρέη τους Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος και Πατέρας, άφησε να εννοηθεί ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στη Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στον «Τάφο του Ινδού», ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ανέλυσε εκτενώς τα χρέη που έχουν οι «πράσινοι» αλλά και το πώς δημιουργήθηκαν, αναφέροντας πως οι μέτοχοι που ήταν στη διοίκηση του «τριφυλλιού» το προηγούμενο διάστημα θα έπρεπε να έχουν αναλάβει τις υποχρεώσεις τους «δείχνοντας» με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ ανέφερε πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παρά το γεγονός ότι είχε στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών είχε σταματήσει πολύ καιρό να χρηματοδοτεί την ομάδα, κάτι που δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα, ενώ ανέλυσε τα χρέη του Παναθηναϊκού τόσο προς ποδοσφαιριστές και δημόσιο όσο και προς τρίτους. Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε πως θα προσπαθήσει να πάρει δάνειο, κάτι για το οποίο η ΓΣ έδωσε ήδη έγκριση στο ΔΣ της ΠΑΕ, ύψους 7,5 εκατ. ευρώ για να καλύψει τρέχουσες ανάγκες της ομάδας, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν περιμένει να υπάρχει θετική έκβαση στην υπόθεση του πρίγκιπα και στη συμμετοχή του στην ΑΜΚ των 28 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, στη Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας αποφασίστηκε να μειωθούν οι τιμές για τις εγγραφές των μελών και να έχουν όλα τα μέλη, ανεξαρτήτου της συνδρομής τους, δικαίωμα να ψηφίζουν στις εκλογές του Σωματείου από τον Ιούνιο κι έπειτα. Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ανάταση της ομάδας και υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός σε ορίζοντα διετίας θα μπορεί να είναι ξανά ανταγωνιστικός σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Μπορεί να εξυγιανθεί ο Παναθηναϊκός»

«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα έλλειμμα 28 εκατομμυρίων. Η εφετινή σεζόν έχει άνοιγμα, όσο και τα έσοδα. Ελπίζουμε βέβαια να το μειώσουμε λίγο. Χρειαζόμαστε 8 εκατομμύρια. Πριν από δύο εβδομάδες, στην Γ.Σ της ΠΑΕ πήραμε μία απόφαση για αύξηση ύψους 28 εκατομμυρίων που θα ισχύει μέχρι 4/1 για να μπορέσει ο Πρίγκιπας να βάλει τα λεφτά στον Παναθηναϊκό. Μετά από εκείνη την ημέρα, θα προκηρυχτεί αμέσως Γ.Σ για να εισηγηθεί αύξηση 15 εκατομμυρίων. Για να καλυφθεί αυτό το ποσό με ασφάλεια, υπάρχουν δύο τρόποι. Είτε με δάνειο, είτε να βρεθεί κάποιος Παναθηναϊκός και να βάλει 7,5 εκατομμύρια. Μπορεί η Συμμαχία με προσωπική εγγύηση των μελών της να πάρει αυτό το δάνειο και να αυξήσει το ποσοστό της. Ελπίζω ότι στην αύξηση θα βάλουν και κάποιοι μέτοχοι το ποσοστό τους. Πρέπει να αποφασίσουμε σαν Συμμαχία, αν θα πάρουμε δάνειο με προσωπικές εγγυήσεις», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος κατά τη διάρκεια της ΓΣ, όταν το θέμα έφτασε στο άνοιγμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στη χρηματοδότησή της από την «Συμμαχία».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των «πρασίνων» ανέλυσε τι ακριβώς μπορεί να γίνει αν δεν βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται, λέγοντας: «Προσωπικά εγώ και άλλα μέλη, πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός με την βοήθεια των οπαδών του μπορεί να εξυγιανθεί. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο τρόπος διοίκησης του Παναθηναϊκού δεν ήταν καλύτερος. Πολλά χρήματα που επενδύθηκαν, πήγαν χαμένα. Με την εμπειρία που σιγά σιγά αποκτώ, μπορώ να σας πω ότι αξιοποιώντας δικά του παιδιά και βρίσκοντας παίκτες από Ελλάδα και από εξωτερικό να έχει πολύ καλή ομάδα. Αν θυμάμαι καλά το μπάτζετ της Μάριμπορ είναι 2 εκ. και το δικό μας πέρυσι 28 εκατομμύρια. Έχω εκπλαγεί από το μπάτζετ που είχαμε. Πρέπει να κάνουμε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Δεν μπορούμε όμως να μαζέψουμε εμείς από μέλη 7,5 εκ. για αυτό και λέμε σήμερα, αν συμφωνεί το σώμα της Συμμαχίας να εξασφαλιστεί ένα δάνειο, με προσωπικές εγγυήσεις μελών για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε οικονομικά προβλήματα. Ο στόχος μας για την επόμενη σεζόν είναι να κατέβει από τα 28 εκατομμύρια που θα ήταν για εφέτος, αν δεν είχαν γίνει κάποιες παρεμβάσεις στα 13 εκατ. ευρώ. Χωρίς να πέσει το επίπεδο της ομάδας. Το αντίθετο… Θα ανέβει. Κάποιοι παίκτες, όπως ο Μπουμσόνγκ που δεν παίζει μας στοιχίζει 2 εκατομμύρια και δεν παίζει».

Ο Γιάννης Αλαφούζος, στη συνέχεια μίλησε για το πώς έφτασε ο Παναθηναϊκός να έχει τόσο μεγάλο άνοιγμα και υπογράμμισε: «Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει να οφείλει 28 εκατ. ευρώ. Αυτό οφείλεται στον τρόπο που διοικήθηκε. Ξέρετε καλά ποιοι διοίκησαν τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 2-3 χρόνια. Το 54% το είχε ο κ. Βαρδινογιάννης. Εσείς μπορείτε να απαντήσετε γιατί εγκατέλειψε τον Παναθηναϊκό; Τα οικονομικά προβλήματα ξεκίνησαν, μεταξύ άλλων, γιατί ο κ. Βαρδινογιάννης δεν έβαζε χρήματα στον Παναθηναϊκό. Αλλά εγώ δεν μπορούσα να τον υποχρεώσω να βάζει χρήματα».

Όσο για το αν τα 7,5 εκατ. ευρώ θα είναι αρκετά για να δοθούν λύσεις, ανέφερε: «Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνουμε μια προσπάθεια να εξυγιανθεί ο Παναθηναϊκός και να αποκτήσει την ομάδα που μας αξίζει. Δεν αντιμετωπίστηκε με σωστό τρόπο επιχειρηματικά η ΠΑΕ. Φέτος με τα εισιτήρια από το ΟΑΚΑ θα μπούμε μέσα ίσως και 500.000 ευρώ. Με τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ που προσδοκούμε να συγκεντρώσουμε, ο σκοπός δεν είναι να βγει η χρονιά, αλλά να ισορροπήσει ο Παναθηναϊκός. Η εκτίμησή μας είναι ότι 7,5-8-8,5 θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι χρωστάμε στους παίκτες μας και κατ' επέκταση στην εφορία. Άλλαξε πέρυσι ο νόμος και για κάθε 1.000 ευρώ που παίρνει κάθε ποδοσφαιριστής, δίνουμε άλλα 1.000 ευρώ στην εφορία. Θα μπορέσουμε να μην έχουμε πια υπαρξιακά θέματα. Θα έχουμε χρέος αλλά θα το διαχειριζόμαστε καλύτερα».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ενέκρινε τη λήψη δανείου έτσι ώστε να δοθούν τα χρήματα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ στη συνέχεια, ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλυσε και το πώς ακριβώς κατανέμονται τα 28 εκατ. ευρώ του ανοίγματος.

«Από τα 28 εκατομμύρια ευρώ, τα 18 τα χρωστάμε σε παίκτες και εφορία και τα υπόλοιπα 10 σε γενικά έξοδα, προμηθευτές, ΟΑΚΑ όπου χρωστάμε 2-3 εκατ. ευρώ», ανέφερε ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ.

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε από τα μέλη για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον εύπορο Παναθηναϊκό για συμμετοχή στην ΠΑΕ και χρηματοδότηση της ομάδας, απάντησε: «Δεν έχουμε εικόνα για αυτό. Η προσπάθειά μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα, έτσι ώστε το δάνειο να μην μας επιβαρύνει. Να έχουμε κατά κάποιο ένα κεφάλαιο κίνησης με μία τράπεζα. Ακόμη βέβαια είναι πολύ νωρίς».

Σε ερώτηση για τον Δημήτρη Γόντικα, τόσο για το αν μπορεί να έχει θέση και στη Συμμαχία και στην ΠΑΕ όσο και για την αμοιβή του, ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε: «Ο Γόντικας δεν παίρνει 25.000 το μήνα και το συμβόλαιό του λήγει τον Μάρτιο. Εμείς βρήκαμε μία κατάσταση, τηρούμε τις συμφωνίες μας και προσπαθούμε να εξορθολογήσουμε τα πράγματα. Είναι μέλος της Συμμαχίας και δικαιούται να εκλέγεται. Δεν είναι ασυμβίβαστες ιδιότητες».

Ενώ για το γεγονός ότι κάποια μέλη της Συμμαχίας δείχνουν να μην στηρίζουν την προσπάθεια και αν θα έπρεπε να παραιτηθούν, σχολίασε: «Αυτό είναι θέμα προσωπικό. Αν κάποιος νιώθει, έτσι ας παραιτηθεί. Είναι θέμα ευθιξίας και οπτικής γωνίας».

Μετά τη συγκεκριμένη ερώτηση προς τον Γιάννη Αλαφούζο, πήρε το λόγο ο Αντώνης Αντωνιάδης καθώς σε αυτόν αναφερόταν ουσιαστικά το ερώτημα, και θέλησε να απαντήσει.

«Ήθελα να απαντήσω στον τελευταίο ομιλητή. Ήθελα να σας ενημερώσω και εσάς, ότι το τάχα εγώ είπα ότι η Παναθηναϊκή Συμμαχία απέτυχε. Εγώ είπα ότι δεν είχαμε μεγάλη επιτυχία στις εγγραφές λόγω των γνωστών θεμάτων που ξέραμε. Την πήρε ένας δημοσιογράφος στο Φως και την έκανε θέμα. Έδωσα εξηγήσεις στο Δ.Σ. Πάει αυτό… Μας αρέσει να τρωγόμαστε μεταξύ μας», είπε αρχικά ο «Ψηλός».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Για το δεύτερο θέμα, έκανα μία παρέμβαση στην ΕΡΑ Σπορ, καθώς ακούστηκε μία ανακρίβεια. Στο τέλος με ρωτάει «τι γίνεται με τον Πρίγκιπα» και απάντησα ότι τώρα είναι στο χέρι του Πρίγκιπα. Αν δεν τα βάλει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. «Ναι», μου λέει «αλλά την επιταγή»; Του λέω ότι την έχω τσεκάρει ότι έχει εκδοθεί. Όχι ότι την έχω δει. Σημασία έχει στις 4 του μηνός να βάλει τα λεφτά. Εμένα, η θέση μου είναι εδώ. Μαζί ξεκινήσαμε. Επιτρέπεται να βγει ανακοίνωση εναντίον μου; Τέλος πάντων».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αλαφούζος αρκέστηκε να συμπληρώσει ότι: «Εγώ δεν θα απαντήσω, αν και θα μπορούσα. Δεν θα κάνουμε δίκη εδώ πέρα».

Τα μέλη της Συμμαχίας, συγκεκριμένα εκπρόσωποι της Θύρας 13, στη συνέχεια επανέφεραν το θέμα των ευθυνών για το άνοιγμα, με τα ονόματα των Γιάννη Βαρδινογιάννη και Δημήτρη Γόντικα να αναφέρονται από τους ερωτώντες, και τον Γιάννη Αλαφούζο να απαντά: «Εγώ δεν είμαι δικαστής. Θα κάνω την δουλειά μου. Ξέρω ποια είναι η Ελλάδα που ζούμε και θα κάνω τις τοποθετήσεις μου. Και στην ΠΑΕ θα υπάρχει εκλογίκευση του κόστους. Επειδή αναφέρθηκε το όνομα του Γόντικα, κάποιος τους την έδωσε την αμοιβή. Δεν την έκλεψε. Πρέπει να του αναγνωρίσουμε πως για ένα διάστημα ο Γόντικας και ο Φερέιρα κρατούσαν πέρυσι τον Παναθηναϊκό».

«Ανταγωνιστικός σε δύο χρόνια»

Για το αγωνιστικό σκέλος και τις μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών, ο Γιάννης Αλαφούζος είπε πως θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να βάλει «ταβάνι» στις 300.000 ευρώ στα συμβόλαιά του, και πως πρέπει να αλλάξει η φιλοσοφία στην απόκτηση ποδοσφαιριστών από το «τριφύλλι» στο μέλλον. Παράλληλα, μίλησε και για το δικό του ρόλο και το πώς δέχθηκε να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ σε μια δύσκολη συγκυρία για το σύλλογο.

«Δεν θέλω να αναφερθώ προσωπικά σε κανένα. Όπως είναι η κατάσταση, ο Παναθηναϊκός αντέχει ανώτερο συμβόλαιο τις 300.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αλαφούζος όταν του ζητήθηκε να λύσει τα συμβόλαια συγκεκριμένων παικτών.

Όσο για το γεγονός ότι φεύγουν παίκτες φθηνοί και μικροί σε ηλικία ενώ μένουν στην ομάδα παίκτες με μεγάλα συμβόλαια οι οποίοι δεν προσφέρουν, ανέφερε: «Στην Ελλάδα φέρναμε παίκτες, μεγάλους σε ηλικία που έρχονταν στην Ελλάδα για να κλείσουν την καριέρα τους. Τρανταχτό παράδειγμα ο Μπουμσόνγκ, που κατά τις ιατρικές εκτιμήσεις είναι υγιέστατος. Ο Παναθηναϊκός κρατούσε παίκτες που είναι μέτριοι, όμως τους κρατούσες. Δεν έχει φύγει κανένας παίκτης που να ήταν απώλεια σαν ταλέντο».

Ενώ για το πότε πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός θα είναι ανταγωνιστικός, τόνισε: «Η ομάδα θα είναι ώριμη και ολοκληρωμένη, την μεθεπόμενη χρονιά. Ελπίζω του χρόνου να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και την μεθεπόμενη να μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιονδήποτε σε Ελλάδα και στην Ευρώπη. Εγώ πιστεύω ότι ήδη η ομάδα μπορεί να παίξει καλά».

Αναφορικά με τη δική του εμπλοκή στην ΠΑΕ, υπογράμμισε: «Θέλω να σας πω κάτι. Ανέλαβα πρόεδρος γιατί δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να το κάνει. Εγώ ήθελα να αναλάβω την προεδρία της Συμμαχίας. Όλοι εμείς που προσφέραμε στην Συμμαχία, ήρθαμε στον Παναθηναϊκό όταν δεν ήταν κανένας άλλος… Κανείς δεν έχει έρθει να μου πει ότι θέλει να βάλει χρήματα ή να αναλάβει διευθύνον σύμβουλος και να μοιραστούμε τις ευθύνες. Είναι πολύ μοναχική η θέση. Κάποτε τελειώνουν τα καλά και Πρωταθλήματα να κερδίσουμε. Ο Κόκκαλης που μου είναι αντιπαθής, είδατε τι προσέφερε και πως έφυγε… Παρεμπιπτόντως, εύχομαι να φύγει έτσι και ο Μαρινάκης».

«Μειώσεις και δικαίωμα ψήφου σε όλους»

Νωρίτερα, είχε συζητηθεί το θέμα των μελών και της αναπροσαρμογής των τιμών για τις εγγραφές, με τον Γιάννη Αλαφούζο να αναφέρεται στο συγκεκριμένο ζήτημα και να αναλύει τις μειώσεις που θα γίνουν έτσι ώστε να υπάρξουν περισσότεροι υποστηρικτές της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» και μεγαλύτερη βοήθεια προς το «τριφύλλι».

«Όταν ξεκίνησε η Συμμαχία είχαμε πολύ πίεση χρόνου. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε διοίκηση και άδεια για να παίξει. Έπρεπε να σπεύσουμε να εξασφαλίσουμε ό,τι χρειάζονταν. Είχαμε και τις εκλογές τον Ιούνιο και δεν είχαμε χρόνο να παρουσιάσουμε αυτό που παρουσιάζουμε σήμερα. Στο Σωματείο ανήκει το 58%, κανένα μέλος από εμάς δεν έχει μετοχές. Θα φτιάξουμε πακέτα βασισμένα στα πακέτα που έχουν μεγάλες ομάδες του εξωτερικού που προσφέρουν άλλες τιμές σε διαφορετικές κατηγορίες οπαδών. Π.χ. η οικογενειακή συμμετοχή είναι 60 ευρώ. Δεν θέλω να μπω σε τιμές γιατί δεν έχει νόημα. Η κάρτα μέλους από του χρόνου θα είναι και εκπτωτική», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Σωματείου.

Στη συνέχεια, για τη μείωση των τιμών, ανέφερε: «Είναι και για την αναγνώριση όσων μας τίμησαν. Δεν ήταν μόνο αυτό ο λόγος. Η εσωστρέφεια και οι έριδες μεταξύ των μετόχων, έχουν κάνει τους οπαδούς επιφυλακτικούς. Μην ξεχνάμε ότι έγινε βεβιασμένα, η εγγραφή μελών. Δεν έγινε καλή ενημέρωση. Όταν όμως ο κόσμος γύρισε από τις διακοπές, τα αποτελέσματα της ομάδας ήταν απογοητευτικά».

Ο Αριστείδης Καμάρας από την πλευρά του, υποστήριξε: «Η προσπάθεια της Συμμαχίας πρέπει να είναι διαρκής… Είναι χρέος όλων μας, να κάνουμε έναν Παναθηναϊκό μεγάλο. Τώρα μας έχει ανάγκη η ομάδα. Πρέπει να βοηθήσουμε την προσπάθεια να μεγαλώσει η βάση των μελών. Αυτά τα ζητήματα θα συζητηθούν στο τέλος. Υπάρχει όμως ένα καταστατικό που το ακολουθήσαμε με μεγάλη σχολαστικότητα. Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση…».

Για το δικαίωμα ψήφου και το ποιοι θα έχουν τελικά, ο Γιάννης Αλαφούζος είπε: «Τα νέα μέλη, με τις νέες τιμές θα έχουν δικαίωμα ψήφου όπως όλα. Θέλαμε και εμείς να κάνουμε τα δέκα μέλη να έχουν ένα ψήφο. Τα νέα μέλη τα οποία θα εγγραφούν θα έχουν ψήφο. Από τον Ιούνιο θα έχουν ψήφο όλοι. Ελπίζουμε τους επόμενους 1-2 μήνες να ολοκληρωθούν οι εισηγήσεις του συμβουλίου. Θέλαμε και εμείς να εκπροσωπηθούν 3-4 μέλη των 20 ευρώ στο Δ.Σ. αλλά νομικά δεν γίνονταν».

Παράλληλα, πριν εγκριθούν από τη ΓΣ οι προτάσεις για μείωση του κόστους εγγραφής και συνδρομής, παρουσιάστηκαν αλυτικά σε προτζέκτορα και έχουν ως εξής:

Προτείνεται 50% μείωση για όλα τα ποσά πλην των ηλεκτρονικών μελών που διατηρούνται στα 20 ευρώ. Άρα τα 175 γίνονται 85, τα 280 γίνονται 140, τα 700 γίνονται 350, τα 4.200 γίνονται 2.100 και τα 7.000 ευρώ γίνονται 3.500.

Ενδεικτικές προτάσεις για τη νέα σεζόν όπως φάνηκαν στον προτζέκτορα:
E-member 30 ευρώ, Family 60 ευρώ, Green member 90 ευρώ, Young elder (18-24 ετών και άνω των 65 ετών) 50 ευρώ, International 110 ευρώ, Golden 3.000 ευρώ.


Καιρός: Βροχερό το σκηνικό την Κυριακή - Επιμένει η σκόνη
Καιρός: Βροχερό το σκηνικό την Κυριακή - Επιμένει η σκόνη
Μαρκό: Ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊού
Μαρκό: Ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊού
Πώς μπορεί το παιδί μου να χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο χωρίς να κινδυνεύει;
Πώς μπορεί το παιδί μου να χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο χωρίς να κινδυνεύει;
«Διπλό» με ανατροπή για Λέστερ
«Διπλό» με ανατροπή για Λέστερ

Πολεμικό σκηνικό στα νοσοκομεία της Αττικής: Μόλις 32 διαθέσιμες ΜΕΘ, ενώ αυξάνονται οι εισαγωγές

Πολεμικό σκηνικό στα νοσοκομεία της Αττικής: Μόλις 32 διαθέσιμες ΜΕΘ, ενώ αυξάνονται οι εισαγωγές

Ελληνοτουρκικά: Πυρπολεί τον διάλογο ο Ερντογάν με παραβιάσεις στο Αιγαίο και εμπρηστικές δηλώσεις

Ελληνοτουρκικά: Πυρπολεί τον διάλογο ο Ερντογάν με παραβιάσεις στο Αιγαίο και εμπρηστικές δηλώσεις

Ανατροπή στο θρίλερ της 19χρονης Άρτεμις: Νέα στοιχεία και μαρτυρίες για την εξαφάνισή της

Ανατροπή στο θρίλερ της 19χρονης Άρτεμις: Νέα στοιχεία και μαρτυρίες για την εξαφάνισή της

Survivor: Εξέλιξη «βόμβα» - Αποβάλλεται ο Σάκης από το παιχνίδι;

Survivor: Εξέλιξη «βόμβα» - Αποβάλλεται ο Σάκης από το παιχνίδι;

Lockdown: Πότε ανοίγουν σχολεία, εστίαση, λιανεμπόριο – Όλες οι ημερομηνίες

Lockdown: Πότε ανοίγουν σχολεία, εστίαση, λιανεμπόριο – Όλες οι ημερομηνίες

Η Συνεπιμέλεια κατά νομικό τεκμήριο κι ο μύθος των συγκρούσεων

Η Συνεπιμέλεια κατά νομικό τεκμήριο κι ο μύθος των συγκρούσεων

Αναδρομικά δώρων σε όλες τις συντάξεις: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι

Αναδρομικά δώρων σε όλες τις συντάξεις: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι

Ένοπλες Δυνάμεις: Όπου υπάρχει ανάγκη! Από Έβρο μέχρι Κρήτη και από Οθωνούς μέχρι Καστελόριζο

Ένοπλες Δυνάμεις: Όπου υπάρχει ανάγκη! Από Έβρο μέχρι Κρήτη και από Οθωνούς μέχρι Καστελόριζο

Αργίες 2021: Πότε πέφτουν Καθαρά Δευτέρα και Πάσχα

Αργίες 2021: Πότε πέφτουν Καθαρά Δευτέρα και Πάσχα

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Βασίλη Χαλακατεβάκη

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Βασίλη Χαλακατεβάκη

Οφειλές στο Δημόσιο: Νέα έκτακτη ρύθμιση 24 άτοκων ή 48 χαμηλότοκων δόσεων - Ποιους αφορά

Οφειλές στο Δημόσιο: Νέα έκτακτη ρύθμιση 24 άτοκων ή 48 χαμηλότοκων δόσεων - Ποιους αφορά

Φιλιππίδης: Στο «στόχαστρο» της Δικαιοσύνης για δύο απόπειρες βιασμού - Ξεκινούν οι καταθέσεις

Φιλιππίδης: Στο «στόχαστρο» της Δικαιοσύνης για δύο απόπειρες βιασμού - Ξεκινούν οι καταθέσεις