«Πρώτη» του Καζιγιάμα στην Παιανία

«Πρώτη» του Καζιγιάμα στην Παιανία

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας θα μεταβεί την Παρασκευή (28/12) ο Γιοχέι Καζιγιάμα, προκειμένου να γνωριστεί αρχικά με το προπονητικό τιμ και τους νέους συμπαίκτες του και στην συνέχεια να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με το «τριφύλλι».

Ο Γιαπωνέζος άσος που έφτασε στην Αθήνα τα ξημερώματα μετά από ένα πολύωρο και κοπιαστικό ταξίδι από την Ιαπωνία θα πρέπει κατ’ αρχήν να προσαρμοστεί στην αλλαγή της ώρας.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση, αλλά σε κάποιο μέρος του προγράμματος, αφού θα πρέπει πρώτα να προσαρμοστεί ο οργανισμός του στα νέα δεδομένα.

Εξάλλου, εκκρεμεί και η διαπίστωση από πλευράς προπονητικού – ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού της αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο 27χρονος Ιάπωνας μέσος, οπότε θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο Καζιγιάμα ήρθε στην Ελλάδα ενημερωμένος πλήρως για τη νέα του ομάδα και αποφασισμένος να πετύχει, αφού είναι γνωστή η επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ευρώπη και με τον Παναθηναϊκό έχει αυτή την ευκαιρία.

Γνωρίζει επίσης πως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του θα πρέπει πρώτα να λυθεί το διαδικαστικό κομμάτι της απελευθέρωσης μιας θέσης ξένου στο ρόστερ των «πρασίνων», που πιθανότατα θα γίνει με την αποχώρηση του Φορναρόλι που φαντάζει αυτή τη στιγμή ο πιο σίγουρος προς αποδέσμευση.

Εγινε επίσης γνωστό ότι ο Καζιγιάμα στην Τόκιο FC πληρωνόταν μέσω χορηγών και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται στην περίπτωση που συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αφού οι Ιάπωνες χορηγού θα του καλύψουν το συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από εκεί και πέρα η οψιόν που έχει προβλεφθεί είναι για διετές συμβόλαιο που θα στοιχίσει συνολικά λίγο πάνω από τα 150.000 ευρώ.



Ολυμπιακός: Πλησιάζει σε νέο sold out - Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για Βόλο
Ολυμπιακός: Πλησιάζει σε νέο sold out - Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για Βόλο
Euroleague, Παρτιζάν: Τέλος η σεζόν για Μαρίνκοβιτς - Υπέστη ρήξη Αχιλλείου τένοντα
Euroleague, Παρτιζάν: Τέλος η σεζόν για Μαρίνκοβιτς - Υπέστη ρήξη Αχιλλείου τένοντα
Greek Basketball League: Στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ, στην Πάτρα ο Άρης - Το πρόγραμμα
Greek Basketball League: Στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ, στην Πάτρα ο Άρης - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός: Ένας χρόνος χωρίς τον «Στρατηγό» - Το μήνυμα της ΠΑΕ για τον Μίμη Δομάζο
Παναθηναϊκός: Ένας χρόνος χωρίς τον «Στρατηγό» - Το μήνυμα της ΠΑΕ για τον Μίμη Δομάζο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved