Μπαρμπαρούσης: «Καλύτεροι με το νέο έτος»

Μπαρμπαρούσης: «Καλύτεροι με το νέο έτος»

Ο ομογενής μέσος του «τριφυλλιού» με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος με την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, το 2013.

Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης μίλησε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» για το παιχνίδι Κυπέλλου του «τριφυλλιού» με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό, ενώ αναφέρθηκε στην ως τώρα παρουσία του στον Παναθηναϊκό και στο τι προσδοκά από αυτήν στη συνέχεια.

Αρχικά, ο μέσος από τη Νέα Ζηλανδία υποστήριξε: «Δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο ξεκίνημα. Δεχθήκαμε πολύ νωρίς το γκολ και αποσυντονιστήκαμε. Το ημίχρονο του αγώνα μιλήσαμε. Είπαμε να τα δώσουμε όλα και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα σωστά. Το καταφέραμε, ιδιαίτερα στα τελευταία 30 λεπτά του αγώνα. Τελικά, κατακτήσαμε το θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το Κύπελλο;

«Αναμφίβολα και μπορεί. Το Κύπελλο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Εξίσου σημαντικό με το να μειώσουμε τη βαθμολογική διαφορά στο Πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη απόσταση, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Δεν θα εγκαταλείψουμε τις ελπίδες μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Μπορούμε να περιορίσουμε τη βαθμολογική διαφορά και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να τα καταφέρουμε».

Πώς ήταν η χρονιά που φεύγει;

«Ήταν λίγο αγχωτική για τους παίκτες. Συνέβησαν πολλά τους τελευταίους έξι μήνες. Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα να ξεκουραστούμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να σκεφτούμε πώς θα κατακτήσουμε τους στόχους μας, προκειμένου το νέο έτος να μας βρει ακόμη πιο δυνατούς, ακόμη πιο αποφασισμένους. Εδώ και ένα μήνα έχουμε ένα νέο προπονητή. Νομίζω ότι μετά την άδεια θα είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε καλύτερα αυτά που μας ζητά για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Μια ευχή για τον κόσμο;

«Να έχουν υγεία και να μη χάνουν την αισιοδοξία τους. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε να νιώσουν ευτυχισμένοι».



Νόβακ Τζόκοβιτς: Απέσυρε τη συμμετοχή του και από το Όπεν της Μαδρίτης
Νόβακ Τζόκοβιτς: Απέσυρε τη συμμετοχή του και από το Όπεν της Μαδρίτης
Τζόουνς: Αυτά τα παιχνίδια χάνει μετά την τιμωρία για την προσβλητική χειρονομία του
Τζόουνς: Αυτά τα παιχνίδια χάνει μετά την τιμωρία για την προσβλητική χειρονομία του
Τρεις αγωνιστικές τιμωρία στον Τζόουνς: Τελικά δεν έκανε το… σήμα της νίκης
Τρεις αγωνιστικές τιμωρία στον Τζόουνς: Τελικά δεν έκανε το… σήμα της νίκης
A Bola: «Πιθανό το χειρουργείο για Ιωαννίδη»
A Bola: «Πιθανό το χειρουργείο για Ιωαννίδη»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved