Μάντζιος: «Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα…»

Μάντζιος: «Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα…»

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του κόντρα στην Τύρναβο έμεινε ο Άκης Μάντζιος, αποδίδοντάς την στα άσχημα αποτελέσματα πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως πρωταρχικός στόχος της Κέρκυρας είναι η παραμονή, αλλά και να προαναγγείλει ενίσχυση.

«Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, με λίγες φάσεις. Η ομάδα είναι επηρεασμένη από τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, ήταν, για μας, μια ευκαιρία να δώσουμε χρόνο σε ορισμένα παιδιά, για να δούμε αν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας, αν μπορούμε να τους υπολογίζουμε ή όχι. Κάποιοι έδειξαν ότι μπορούν, κάποιοι όχι», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Φαιάκων και συμπλήρωσε:

Για τη συνέχεια της ομάδας στο θεσμό του Κυπέλλου (επόμενος αντίπαλος, ο Λεβαδειακός): «Πρώτος στόχος για εμάς είναι το πρωτάθλημα. Τώρα, όταν έρθει το επόμενο παιχνίδι Κυπέλλου θα εκτιμήσουμε τότε την κατάσταση. Πάντως, έχουμε ξεκάθαρα, ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα».

Eνόψει μεταγραφικής περιόδου: «Θα έχουμε αποχωρήσεις, ενώ σε συνεννόηση με τη διοίκηση, θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα. Θα γίνει ό,τι πρέπει, ό,τι είναι δυνατόν, για να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι, μετά τις γιορτές».



«Ο Λιβάι Γκαρσία προτάθηκε στον Παναθηναϊκό»
«Ο Λιβάι Γκαρσία προτάθηκε στον Παναθηναϊκό»
Μεταγραφές, AEK: Στη λίστα του Ριμπάλτα ο Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς
Μεταγραφές, AEK: Στη λίστα του Ριμπάλτα ο Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς
ΕΠΙΣΗΜΟ: Τέλος ο Ρούμπεν Αμορίμ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΕΠΙΣΗΜΟ: Τέλος ο Ρούμπεν Αμορίμ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ράντοβιτς στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Ο Ράντοβιτς στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved