Σταματής: «Δεν πρόκειται να πάρουν τα μυαλά μου αέρα»

Σταματής: «Δεν πρόκειται να πάρουν τα μυαλά μου αέρα»

Τη δική του πορεία στο ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ θέλει να χαράξει ο Ανδρέας Σταματής, ο οποίος πιστεύει ότι η ομάδα δεν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό.

Ο 19χρονος επιθετικός της Ένωσης, μίλησε στον Sentra 103,3, για το βάρος του ονόματος, για τους ανθρώπους που τον έχουν βοηθήσει έως τώρα, αλλά και για τα δεδομένα προβλήματα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σταματή:

«Δεν θέλω να στηρίξω το μέλλον και την καριέρα μου στο όνομα του πατέρα μου. Θέλω να κτίσω το μέλλον μου μόνος μου. Δεν θα το έλεγα σαν βάρος. Ζηλεύω για ό,τι έχει πετύχει ο πατέρας μου με την ΑΕΚ και λέω γιατί όχι να μην το κάνω και εγώ πραγματικότητα. Δεν είναι, όμως, βάρος, αλλά το πώς μπορώ να αντεπεξέλθω εγώ για τον εαυτό μου και μετά για το όνομα. Μακάρι να μπορέσω να αντεπεξέλθω και να ξεπεράσω τον πατέρα μου», επεσήμανε αρχικά ο σκόρερ της ΑΕΚ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για το πώς βρέθηκε στην ΑΕΚ: «Είχα την τύχη από τον Θεό να έρθω στην ΑΕΚ, η ΑΕΚ είχε πολλά προβλήματα και αναγκάστηκε να κάνει κάποιες δοκιμές, πήρα μέρος στις δοκιμές, έτυχε να με δει ο Βλάχος και εισηγήθηκε την απόκτησή μου».

Για τη συμβουλή του πατέρα του Σταύρου: «Η πρώτη συμβουλή του πατέρα μου ήταν να είμαι σοβαρός και να δουλεύω. Ξέρει τον χαρακτήρα μου ο πατέρας μου, δεν πρόκειται να πάρουν τα μυαλά μου αέρα».

Για τους προπονητές που τον βοήθησαν: «Ο κύριος Βλάχος με βοήθησε, με τον κύριο Ελευθερόπουλο είχα πολύ καλή σχέση, μου είπε κάποια πράγματα και θα τα υιοθετήσω και βέβαια στον κύριο Λεμονή που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας».

Για τον ερχομό του Λίνεν στην ΑΕΚ: «Αλλαξε η ψυχολογία, ο τρόπος που δουλεύαμε στις προπονήσεις με τον κύριο Λίνεν, δουλέψαμε ακόμα πιο πολύ όλα τα παιδιά, ο Λίνεν είναι μία προσωπικότητα που σου αρέσει να δουλεύεις».

Για το πόσο επηρεάζουν τα προβλήματα την ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι τα προβλήματα δεν μας επηρεάζουν, σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο, την απάντηση μας εμείς τη δίνουμε στο γήπεδο και μέσα από τη δουλειά, τώρα για τους μετόχους δεν θέλω να εκφέρω γνώμη. Είναι, πάντως, πολύ δύσκολο το να ΄σαι επαγγελματίας στην ΑΕΚ, να κάνει θυσίες, να ΄χεις συγκεκριμένα πράγματα, συγκεκριμένη ζωή που ΄χει ένα άλφα κόστος».

Για τα οικονομικά προβλήματα κάποιων παικτών της ΑΕΚ: «Ισχύει ότι κάποια παιδιά δεν έχουν λεφτά για βενζίνη, οι αρμόδιοι στην ομάδα πρέπει να καθίσουν και να βρουν λύσεις, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ο Γκερέιρο είναι ένας αληθινός επαγγελματίας. Μας το ΄χει πει από την αρχή της χρονιάς ότι σε κάθε νίκη θα μας δίνει πριμ. Είναι κάτι που το θέλει ο ίδιος».

Οσο για το αν η ΑΕΚ θα σωθεί: «Ναι, εννοείται, σ' αυτό δεν γίνεται κουβέντα».

Για το αν ασχολείται με τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης: «Ασχολούμαι με το facebook και το twitter, όμως το θέμα είναι πως το χρησιμοποιείς ο ίδιος ως μέσο».

Για τον Κατίδη: «Ο Γιώργος είναι εξαιρετικό παιδί με πολύ καλό χαρακτήρα, τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο. Το θέμα που βγήκε έξω, ήταν πολύ διογκωμένο από τα Μέσα. Δημιουργήθηκε ένα κλίμα με τον Πήδουλα, εννοείται ότι έγινε ένα συμβάν, ένα ατυχές συμβάν, στο οποίο έτυχε να είναι ο Γιώργος, το θέμα είναι να βρούμε λύσεις, να το ξεπερνάμε».

Για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που θαυμάζει: «Η αγαπημένη μου ομάδα είναι η Μπαρτσελόνα, αφού εκτός από ποδόσφαιρο, διδάσκει και παιδεία. Από παίκτες μεγάλη μου αδυναμία είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά το ίνδαλμα μου είναι ο Ρονάλντο το «φαινόμενο».



Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved