Ασλανίδης: «Κάθε ματς είναι τελικός για τον Άρη»

Ασλανίδης: «Κάθε ματς είναι τελικός για τον Άρη»

Οσο περισσότερους βαθμούς πρέπει να συγκεντρώσει γρήγορα ο Άρης, γι’ αυτό ο Δημήτρης Ασλανίδης θεωρεί πως κάθε παιχνίδι είναι τελικός.

Ο 23χρονος μέσος του Άρη μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά και τον εγωισμό των συμπαικτών του που θίχτηκε από την βαριά ήττα του Πανθρακικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ασλανίδη:

Δημήτρη, τα πράγματα δεν πάνε καλά στην ομάδα και η ήττα στην Κομοτηνή χειροτέρεψε την κατάσταση. Ποιο είναι το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή;

«Σίγουρα υπάρχει μια ένταση στην ομάδα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα στην Κομοτηνή, διότι θίχθηκε ο εγωισμός μας! Τα περιθώρια έχουν στενέψει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, κατά τη γνώμη μου, είναι να επιμείνουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή για να την ξεπεράσουμε. Δεν υπάρχει γυρισμός, δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει, λοιπόν, να αντιστρέψουμε αυτή την κατάσταση».

Πρέπει, δηλαδή, να κυνηγήσετε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μέχρι το τελευταίο..  

«Ευτυχώς ή δυστυχώς, παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Ή θα ανταπεξέλθουμε ή θα δεχθούμε τη μοίρα μας. Για μένα, το δεύτερο δεν είναι λύση. Πρέπει να παλέψουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, για να κερδίσουμε από κάθε ματς το οτιδήποτε».

Ξέρεις, ο Αρης έχει αποδείξει πως υπό πίεση, λειτουργεί καλύτερα..

«Ο Αρης έχει αποδείξει πως υπό πίεση λειτουργεί καλύτερα, αλλά δεν είναι ότι πιο υγιές να είσαι συνέχεια στην ένταση. Κι εμείς έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας, αλλά μέχρι τώρα δεν μπορούμε να το βγάλουμε μέσα στο γήπεδο. Είμαι πάντως πολύ αισιόδοξος τόσο γι αυτό το ματς, όσο και για τα επόμενα, διότι έχει κρούσει ο κώδωνας του κινδύνου».

Ενόψει Ατρομήτου, τι είναι αυτό που σε κάνει αισιόδοξο;

«Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας, το ότι όλων τα μυαλά είναι σε αυτό το ματς και έχουν δώσει τη συγκέντρωσή τους, ακριβώς σε αυτό το πράγμα».

Είναι τελικός αυτό το παιχνίδι;

«Κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι τελικός. Δυστυχώς. Πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται».

Τον Ατρόμητο του Μπάγεβιτς, πως τον περιμένεις;

«Ο Μπάγεβιτς είναι ένας καταξιωμένος προπονητής, έχει εμπειρία και εάν υπάρχει κάτι κακό αυτή τη στιγμή, θα το γυρίσει. Ο Ατρόμητος, έχει αποδείξει τα δύο τελευταία χρόνια, ότι είναι καλή ομάδα. Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο και να κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση».

Τι θα προσέξετε από τον Ατρόμητο, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο;

«Νομίζω, ότι πρέπει να προσέξουμε τον κακό μας εαυτό. Δεν πρέπει να κοιτάμε τους άλλους, γιατί έχουμε αποδείξει πως όταν παίζουμε καλά εμείς, παίρνουμε αυτό που θέλουμε».  



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved