Φουρλάνος: «Να γίνουμε κομμάτι της νέας εποχής»

Φουρλάνος: «Να γίνουμε κομμάτι της νέας εποχής»

Για το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού, του οποίου οι νεαροί άσοι του «τριφυλλιού» θέλουν να αποτελέσουν τμήμα του, μίλησε ο Σπύρος Φουρλάνος.

Σε δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3 o νεαρός μέσος των «πρασίνων» αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, όσο και στην έλευση του Χουάν Ραμόν Ρότσα, αλλά και στο πώς εντάσσει τον εαυτό του μέσα στο νέο Παναθηναϊκό.

Εκανε λόγο για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τον τρόπο σκέψης που προσπάθησαν να περάσουν στους «μικρούς» οι προπονητές των «πράσινων» ακαδημιών, καθώς και για φιλοσοφία του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπύρου Φουρλάνου στον Sentra Fm:

Για την χρονική συγκυρία και το βάρος που απαιτείται: «Προσωπικά είμαι 9 χρόνια στην ομάδα και ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στο σύλλογο και πως λειτουργεί. Το βάρος είναι μεγάλο, πρέπει να μπεις με την ψυχολογία «Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, να κερδίσουμε για την ομάδα που αγαπάμε και να μην σκεφτόμαστε το βάρος». Από τις μικρές ηλικίες οι προπονητές στις ακαδημίες, προσπάθησαν να μας περάσουν τον ακόλουθο τρόπο σκέψης: «Στόχο είναι να είστε πάντα πρώτοι, θα κάνετε πρωταθλητισμό στην καριέρα σας και αυτή τη λογική έχουμε κάθε φορά που μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και τον προπονητή που ασχολήθηκε περισσότερο με αυτές: «Οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτερες και οι πιο γνωστές στην Ελλάδα κάτι το οποίο είναι ξεκάθαρο και από τα αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων. Ο Χεν τεν Κάτε, εγώ τότε ήμουν μικρότερος, και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα τώρα είναι οι προπονητές που έριξαν ιδιαίτερο βάρος στις ακαδημίες. Ο προπονητής μας, έχει μεγάλη εκτίμηση τόσο για το προπονητικό τιμ των ακαδημιών όσο και για το υλικό το οποίο απαρτίζει την ακαδημία.

Για την φιλοσοφία του Χουάν Ραμόν Ρότσα: «Ο κ. Χουάν έχει μία φιλοσοφία. Αυτή η φιλοσοφία, δεν αλλάζει σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκετε είτε είναι προπονητής των ακαδημιών είτε προπονεί την πρώτη ομάδα. Στόχος του είναι να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, να πηγαίνουμε να παίζουμε το παιχνίδι μας σε οποιαδήποτε έδρα και αυτό δεν αλλάζει».

Για το δικό του είδωλο από την στιγμή που βρέθηκε στον Παναθηναϊκό: «Πήγα στον Παναθηναϊκό σε ηλικία 10 ετών, από την ακαδημία του Τότη Φυλακούρη (με δική του έγκριση) στην οποία βρισκόμουν μέχρι εκείνη την στιγμή. Όλοι οι πιτσιρικάδες είχαμε είδωλο τον Καραγκούνη ο οποίος τότε αγωνιζόταν στην πρώτη ομάδα και αυτό για εμένα δεν αλλάζει μέχρι και σήμερα».



Στις 25 και 26 Μαΐου όλοι οι… fitness «δρόμοι» οδηγούν στην Ακτή Βουλιαγμένης
Στις 25 και 26 Μαΐου όλοι οι… fitness «δρόμοι» οδηγούν στην Ακτή Βουλιαγμένης
Με τη νέα της εμφάνιση στην Αθήνα η Φιορεντίνα
Με τη νέα της εμφάνιση στην Αθήνα η Φιορεντίνα
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved