ΟΦΗ: Τίμησαν Παράσχο, Γεωργίου και Κασμερίδη

ΟΦΗ: Τίμησαν Παράσχο, Γεωργίου και Κασμερίδη

Δεν ξεχνάνε στον ΟΦΗ την προσφορά κάποιων προσώπων που σημάδεψαν την ιστορία της ομάδας και το Σάββατο (17/11) ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ τίμησε τους Γιώργο Παράσχο, Γιώργο Γεωργίου και Αλέξη Κασμερίδη.

Την Κυριακή η κρητική ομάδα υποδέχεται τον Λεβαδειακό, στον οποίο βρίσκονται πλέον τρία άτομα που έχουν προσφέρει στον ΟΦΗ. Έτσι, αντιπροσωπεία του Συλλόγου βρέθηκε στο ξενοδοχείο, όπου κατέλυσε η αποστολή των Βοιωτών, και έδωσε μία τσάντα με αναμνηστικά δώρα του Ομίλου στον πρώην προπονητή και στους δύο πρώην παίκτες του συλλόγου.

Και οι τρεις δεν έκρυψαν την συγκίνησή τους για την κίνηση των μελών του Συλλόγου Μετόχων και τόνισαν ότι θα έχουν τον ΟΦΗ για πάντα στην καρδιά τους.

Εκπρόσωπος του Συλλόγου Μετόχων πηγαίνοντας προς το μέρος του Γιώργου Παράσχου για να του παραδώσει την τσάντα με τα αναμνηστικά του είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Κύπελλο που κατέκτησε ο ΟΦΗ, τις εξόδους στην Ευρώπη και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και την… τεσσάρα με εσάς στον πάγκο επί του Παναθηναϊκού», εισπράττοντας ένα χαμόγελο από τον Καστοριανό τεχνικό.

Ο Γιώργος Παράσχος στη συνέχεια δήλωσε: «Παρόλο που δούλεψα λίγο χρονικό διάστημα στον ΟΦΗ για δύο φορές ίσως είναι από τις ομάδες που πραγματικά έχω δεθεί τόσο πολύ και αισθάνομαι ότι δούλεψα πάρα πολλά χρόνια. Πραγματικά όταν έρχομαι εδώ στο Ηράκλειο αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία γιατί και η φιλοξενία των ανθρώπων είναι πάρα πολύ ζεστή αλλά και πραγματικά βλέπω ανθρώπους που αισθάνομαι ότι με αγάπησαν πάρα πολύ. Να είναι σίγουροι και αυτοί ότι όταν έρχομαι και εγώ εδώ πραγματικά αισθάνομαι πάρα πολύ άνετα. Πάντοτε στο μυαλό μου θα έχω αυτή την ομάδα και πάντα θα ενδιαφέρομαι για τα αποτελέσματα της και πάντα θα βλέπω την πορεία την οποία κάνει. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου έκαναν τα παιδιά και εύχομαι στον ΟΦΗ να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα».

Ο Γιώργος Γεωργίου από την πλευρά του σημείωσε: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα, γιατί έρχομαι σε ένα γήπεδο που πέρα από τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχω με τον κόσμο και την ομάδα θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ματς για εμένα. Αυτό που έγινε σήμερα με τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό για εμένα και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την πράξη τους. Δεν περίμενα ότι θα μου γίνει αυτή η τιμή. Ξέρω ότι υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο και το ίδιο ισχύει και από την πλευρά μου και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πέρασμά μου από τον ΟΦΗ γιατί σίγουρα έχει σημαδέψει την καριέρα μου. Στο αυριανό παιχνίδι όμως θα προσπαθήσω όσο το δυνατόν να βγάλω από το μυαλό μου τις αναμνήσεις. Είμαι επαγγελματίας και πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μου αλλά από εκεί και πέρα σίγουρα υπάρχει μέσα στην καρδιά μου ο ΟΦΗ και δεν θα διαγραφεί ποτέ και αυτό το ξέρει και ο κόσμος και έχει εκτιμήσει όλη αυτή την προσπάθεια που είχα κάνει όταν ήμουν στην ομάδα»

Τέλος, ο Αλέξης Κασμερίδης υπογράμμισε: «Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει αποδείξει διαχρονικά ότι σέβεται και εκτιμά ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την τιμή που μου έκαναν σήμερα. Πέρασα 10 χρόνια σε αυτή την ομάδα, τα συναισθήματα είναι σίγουρα δύσκολα και βαριά, νιώθω άβολα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή συνεχίζεται».

ΠΗΓΗ: cretesports.gr



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved