Καμπάνταης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Καμπάνταης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Την άποψη ότι αν ο Πανιώνιος παίξει το ποδόσφαιρο που έπαιζε πριν από τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια στα οποία και ηττήθηκε, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα, εξέφρασε ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Ο επιθετικός των «κυανέρυθρων» μίλησε στην κάμερα της Nova ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διάστημα της απουσίας του, στον προσεχή αντίπαλο, στον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αλλά και στους οπαδούς του Πανιωνίου από τους οποίους ζήτησε ακόμα μεγαλύτερη στήριξη.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Καμπάνταης για:

Για το διάστημα της απουσίας του

«Για όλους τους παίκτες μια τέτοια κατάσταση δεν είναι η καλύτερη. Θέλουμε να αγωνιζόμαστε, να προσπαθούμε για το καλύτερο. Πλέον είμαι καλύτερα, συμμετέχω αυτή τη βδομάδα στις προπονήσεις και νομίζω κόντρα στον Πλατανιά θα είμαι 100% έτοιμος».

Για το ματς με τον Πλατανιά

«Αν ο Πανιώνιος παίξει το ποδόσφαιρο που έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει, δεν νομίζω ότι μπορεί να φοβηθεί ούτε τον Πλατανιά, ούτε καμία από τις ελληνικές ομάδες. Θα είναι δύσκολο σίγουρα γιατί ο Πλατανιάς έχει έναν βαθμό στα τελευταία 4 παιχνίδια. Εμείς θα κοιτάξουμε την απόδοσή μας. Να είμαστε πειθαρχημένοι σε αυτά που θα πει ο προπονητής μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Πλατανιά

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στην ομάδα του Πλατανιά. Είναι ένα σύνολο που ξεκίνησε πολύ καλά, στους τελευταίους αγώνες δεν έχει πάρει αρκετούς βαθμούς. Ίσως κλειστεί, όπως έγινε και στον αγώνα με την Κέρκυρα. Πρέπει να μπορέσουμε να αποδώσουμε και σε τέτοιους αγώνες και να φεύγουμε με τους τρεις πόντους και με τέτοιους αντιπάλους».

Για το αν είναι επηρεασμένοι από τις δύο διαδοχικές ήττες

«Σίγουρα μας στεναχωρεί μετά το τέλος ενός αγώνα να είμαστε ηττημένοι. Όλα τα παιδιά έχουν δείξει χαρακτήρα, δουλεύουν σκληρά και διασκεδάζουν στην προπόνηση, ενώ ταυτόχρονα είναι πειθαρχημένοι. Ευχαριστιέσαι να κάνεις προπόνηση στον Πανιώνιο».

Για τον τραυματισμό του Λαμπρόπουλου

«Είναι πολύ άσχημο να χάνεις πάρα πολλούς μήνες από την καριέρα σου. Το ξέρω γιατί το έχω περάσει. Είναι ένας αγώνας που θέλουμε να παίξουμε και για τον Βασίλη, γιατί ήταν σε αυτούς τους 10 αγώνες ένα αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Σίγουρα επηρέασε ψυχολογικά την ομάδα, αλλά όταν κάνεις πρωταθλητισμό έτσι συμβαίνει. Είναι μέσα στον αθλητισμό η ζωή. Πρέπει να δείξεις και εκεί χαρακτήρα για να το ξεπεράσεις».

Για μήνυμα στον κόσμο του Πανιωνίου

«Τον θέλουμε κοντά μας. Όταν παίρνει παλμό αυτό το γήπεδο, αποδίδουμε και εμείς ακόμα καλύτερα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θέλουμε να μας βοηθήσει να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved