Ρομπέρ: «Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα»

Ρομπέρ: «Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα»

Ο μέσος του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως η ομάδα του θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ με στόχο τους βαθμούς κόντρα στον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε να μείνει όσο το δυνατό πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Μπερτράν Ρομπέρ μίλησε στην κάμερα της Nova για την επικείμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων και τόνισε ότι θα χρειαστεί σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια έτσι ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα για το «δικέφαλο του Βορρά», δείχνοντας πως στο στρατόπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν αποπροσανατολίστηκαν από την αλλαγή προπονητή στους «πράσινους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γάλλος χαφ:

Πως είναι η αγωνιστική σου κατάσταση μετά την πρόσφατη απουσία σου;

«Αυτές τις τρεις εβδομάδες που έλειψα απουσίασα από τρία ματς, επιστρέφω στη δράση αυτήν την εβδομάδα, ελπίζω η ομάδα να τα πάει καλά, σε ότι αφορά στην εκτός έδρας αποστολή με τον Παναθηναϊκό. Είχα ένα μικρό πρόβλημα στη γάμπα, υπέστην μια θλάση, τώρα νιώθω καλύτερα, ακολουθώ το πρόγραμμα της ομάδας, εύχομαι να είμαι απολύτως έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής».

Συμμετείχες στο φιλικό της Τετάρτης, πως είδες τον εαυτό σου σ' επίπεδο δυνάμεων και ρυθμού;

«Είμαι σε καλή κατάσταση, το θέμα ύστερα από έναν τραυματισμό είναι σε ποιο επίπεδο φυσικής κατάστασης βρίσκεσαι, προς το παρόν δυσκολεύομαι σε αυτό το κομμάτι, έχω ακόμη μπροστά μου μερικές ημέρες για να δουλέψω με την υπόλοιπη ομάδα για να βρεθώ στο επιθυμητό επίπεδο για τον αγώνα της Κυριακής».

Αν κληθείς ν' αγωνιστείς, υπάρχουν χρονικά όρια στη συμμετοχή σου;

«Εάν ο προπονητής με εμπιστευτεί, θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό, εάν είμαι σε καλή κατάσταση, σίγουρα μπορώ να "βγάλω" όλο το ματς, βεβαίως δεν θα είναι εύκολο, αφού απουσιάζω τρεις εβδομάδες, έχω στο ενεργητικό μου αρκετά λεπτά συμμετοχής, μπορώ να προσφέρω λύσεις στο χώρο του κέντρου, θα δούμε βεβαίως πως θα εξελιχθεί και ο αγώνας της Κυριακής...»

Η άποψή σου για τον επερχόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό;

«Θεωρώ πως πρόκειται για πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αφού κι ο αντίπαλος έχει άμεση ανάγκη βαθμών, κι εμείς από την πλευρά μας αναζητούμε το θετικό αποτέλεσμα, όπως είναι η ισοπαλία ή η νίκη, για να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό, σίγουρα θα είναι δύσκολο ματς. Θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή».

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του αντιπάλου περιμένεις να τον επηρεάσει;

«Σε ό,τι αφορά στην αλλαγή προπονητή για τον αντίπαλο, μπορεί να αποδειχθεί είτε ευεργετική είτε να έχει αρνητικό αντίκτυπο, δεν θα είναι εύκολο, αφού ο νέος προπονητής μόλις ανέλαβε, δεν νομίζω πως θα είναι έτοιμος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Εμείς θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στον τρόπο παιχνιδιού μας, πρέπει να δείξουμε τις αρετές μας στον αγωνιστικό χώρο, από εκεί και πέρα θα δούμε...»

Ως μέλος και της περυσινής ομάδας, έζησες την εκτός έδρας νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Μπορεί να «χρησιμοποιήσει» κάτι ο ΠΑΟΚ από εκείνη την επιτυχία προκειμένου να οδηγηθεί σε μια αντίστοιχη, νέα;

«Θα είναι κάτι διαφορετικό, με τον νέο προπονητή που θα έχει ο αντίπαλος, πρέπει να είμαστε σωστά οργανωμένοι, να τους πιέσουμε, να έχουμε τον έλεγχο, έτσι έρχονται τα θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας...»



Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved