ΟΦΗ: Αποθέωση από τους μαθητές

ΟΦΗ: Αποθέωση από τους μαθητές

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής (16/11) το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο στο Τσαλικάκι και αποθεώθηκε από τα παιδιά.

Περισσότεροι από 300 μαθητές και μαθήτριες είδαν τους Μοχάμεντ Σαρ, Μανώλη Ζαχαράκη και Γιώργο Βαλεριάνο να μοιράζουν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται μαζί τους, ενώ τους ποδοσφαιριστές συνόδεψε ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ, Πέτρος Μαρινάκης, την ώρα που παραβρέθηκαν και οι Νίκος Βαθιανάκης, Αλέξανδρος Λουλουδάκης και Νίκος Γιαννουλάκης εκ μέρους του Συλλόγου Μετόχων της Κρητικής ΠΑΕ.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Μοχάμεντ Σαρ δήλωσε: «Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε χαρά στα παιδιά. Είναι ωραίο να δέχεσαι την αγάπη των παιδιών», ενώ για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει τον ΟΦΗ σχολίασε: «Νιώθω καλύτερα προσπαθώ να δουλεύω σκληρά κάθε ημέρα. Η ομάδα πάει καλά αλλά είναι θέμα του προπονητή το πότε θα είμαι απόλυτα έτοιμος για να παίξω. Δεν με απασχολεί το πότε θα παίξω αλλά να είμαι πάντα έτοιμος όταν μου το ζητήσει ο προπονητής μου».

Όσο για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, είπε: «Ελπίζω να κερδίζουμε το ματς με τον Λεβαδειακό γιατί είναι ένα σημαντικό παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Μανώλης Ζαχαράκης δήλωσε: «Τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται συνέχεια ώστε να αγαπάνε τα παιδιά τον ΟΦΗ από μικροί. Εύχομαι αυτές οι εκδηλώσεις να επεκταθούν στη συνέχεια».

Ενώ για την κλήση του στην Ελπίδων σχολίασε: «Είμαι πολύ περήφανος να αγωνίζομαι με το εθνόσημο στο στήθος. Είχα κάποιο άγχος αλλά υπήρχε πολύ καλό κλίμα στην Εθνική και είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με όλα τα παιδιά».

Τέλος, ο Νίκος Βαθιανάκης, εκ μέρους του Συλλόγου Μετόχων, δήλωσε: «Σήμερα βρεθήκαμε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, δώσαμε μεγάλη χαρά, θα ακολουθήσουν και άλλα σχολεία στο Νομό Ηρακλείου και στους άλλους Νομούς της Κρήτης.

Έχουμε πολλές προσκλήσεις από σχολεία της Κρήτης και συνεργαζόμενες ακαδημίες του ΟΦΗ, ενώ παράλληλα κοιτάμε και την κοινωνική μας δράση όπου μαζί με το Σκουτελικό μαζεύουμε τρόφιμα για να βοηθήσουε άπορες οικογένειες».

Και πρόσθεσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Επιτροπή μπάσκετ που μας έδωσε εισιτήρια. Καλώ όλο τον Ομιλίτικο κόσμο να βρεθεί και στα δύο παιχνίδια. Το ματς στο μπάσκετ είναι ζωής και θανάτου όπως σημαντικό είναι και το παιχνίδι στο ποδόσφαιρο».

* Πηγή φωτο: Cretesports.gr



Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved