Έτο: «Προσεκτικοί με Πλατανιά»

Έτο: «Προσεκτικοί με Πλατανιά»

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά ο Αραούχο Έτο, όμως υποστήριξε πως η νίκη εντός έδρας είναι επιβεβλημένη.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε στην κάμερα της Nova για την βελτίωση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ παιχνίδι με παιχνίδι, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στο τέλος της χρονιάς η ομάδα θα βρίσκεται ψηλά.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά και το ευτυχές γεγονός είναι πως κι η ομάδα μου είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε και νιώθω πολύ καλά, τόσο σε επίπεδο φυσικής όσο και σε επίπεδο ψυχολογικής κατάστασης», ανέφερε αρχικά ο Έτο.

Πως εξηγείται το φαινόμενο η ομάδα με καλύτερες εμφανίσεις στις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν να μην έχει πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε και πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Σμύρνη δίχως ν  αποδώσει εξίσου καλά και με παίκτη λιγότερο να τα καταφέρνει;

«Κατ’ αρχάς νιώθω πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος κερδίζοντας αγώνα εκτός έδρας, κάτι που είχαμε πολύ καιρό να κάνουμε και το καταφέραμε απέναντι στον Πανιώνιο. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα αλλά μέσα από τις προπονήσεις δουλεύουμε πολύ σκληρά. Σιγά - σιγά φτάνουμε σε ένα υψηλό επίπεδο. Είμαι σίγουρος πως στο τέλος του πρωταθλήματος θα είμαστε αρκετά ψηλά κι ανάλογα με τη θέση θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Υπάρχει εξήγηση για τη δυσλειτουργία που παρατηρείται στην ανάπτυξη της ομάδας, σε αυτό που ήδη έχει εξηγήσει δημόσια ο προπονητής με τους ακραίους χαφ να συγκλίνουν στον άξονα και τους αντίστοιχους οπισθοφύλακες - καθώς ένας από αυτούς είναι κι ο ίδιος - να ανεβαίνουν ψηλά για να βοηθήσουν επιθετικά την ομάδα τους;

«Σίγουρα οι προπονήσεις με τον αγώνα είναι κάτι το διαφορετικό. Εγώ πιστεύω πως έχουμε καλή λειτουργία συνολικά αλλά και ειδικά στην ανάπτυξη. Δε διακρίνω κάποια δυσλειτουργία. Και μέσα από τις προπονήσεις θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο διορθώνοντας τις λεπτομέρειες που ίσως και να κάνουν τη διαφορά».

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην έδρα του μετά από δυο εκτός έδρας παιχνίδια για να υποδεχτεί τον Πλατανιά. Εχεις παρακολουθήσει τον προσεχή αντίπαλο και ποια είναι η άποψή σου γι’ αυτόν; Πως πρέπει να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ για να πάρει αυτό που θέλει;

«Εχω δει τον Πλατανιά, κάποια παιχνίδια κι οφείλω να ομολογήσω πως παίζει πολύ καλά. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για μας και γι αυτούς. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παλέψουμε κι ειδικά μέσα στην έδρα μας πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί για να πάρουμε τη νίκη».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved