Ατματσίδης: «Αν πέσει η ΑΕΚ, δεν υπάρχει ποδόσφαιρο»

Ατματσίδης: «Αν πέσει η ΑΕΚ, δεν υπάρχει ποδόσφαιρο»

Την άποψη ότι αν πέσουν οι μεγάλες ομάδες δεν μπορεί να υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, εξέφρασε ο παλαίμαχος «κιτρινόμαυρος» τερματοφύλακας, Ηλίας Ατματσίδης, αναφερόμενος σε ενδεχόμενο υποβιβασμό της ΑΕΚ.

«Αυτή τη στιγμή πίνω τσίπουρο για την πρώτη μας νίκη, πανηγυρίζω, είναι σημαντική», είπε μεταξύ άλλων ο «Ατμα» σε ερώτηση για το νικηφόρο αποτέλεσμα της «Ενωσης» εις βάρος του Πλατανιά.

Σε δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3 o παλαίμαχος γκολκίπερ της ΑΕΚ τόνισε πως δεν είναι ντροπή να κερδίσει μια ομάδα ακόμα κι αν έχει φτάσει η 8η αγωνιστική, αν και ο ίδιος περίμενε να έχει κάνει η «Ενωση» νωρίτερα την πρώτη της νίκη.

«Δεν είναι η ντροπή να κερδίζεις, έστω και την 8η αγωνιστική, η ομάδα έχει αλλάξει λόγω των λαθών που έγιναν, φυσικά και περίμενα να κερδίσουμε και άλλα ματς, όμως έστω και τώρα τα καταφέραμε. Τα νέα παιδιά της ομάδας θέλουν λίγο χρόνο, έχουν ταλέντο, ήταν πιεσμένα, ελπίζω και πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι, πλέον, διαφορετικά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ατματσίδης είπε ακόμα:

Για ενδεχόμενο υποβιβασμό της «Ενωσης»: «Δεν περνά από το μυαλό ότι θα υποβιβαστούμε. Αν πέσει η ΑΕΚ, πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αν πέσει ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Αρης. Μιλάμε για την Ελλάδα και όχι για το εξωτερικό».

Για την κατάσταση που βιώνουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός: «Θέλουμε πιο δυνατούς τους δυνατούς και όχι ανύπαρκτους. Εννοώ και ότι ο Παναθηναϊκός είναι ανύπαρκτος. Πιστεύω ότι αυτή η φανέλα το μέταλλο που λέγεται η ΑΕΚ δεν μπορεί να πέσει».

Για τις διαφορές της δικής του εποχής στην ΑΕΚ και της τωρινής: «Όταν μπήκα στην ομάδα, υπήρχε ήδη μία ομάδα, ήταν χτισμένη από τον κύριο Μπάγεβιτς και απλά υπήρχαν προσθήκες, τώρα υπάρχουν 15 νέα παιδιά που παίζουν σχεδόν παίζουν πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, όπως ο τερματοφύλακας και ο Κοντοές».

Για το πότε και πώς μπορεί η ομάδα να γίνει ανταγωνιστική: «Η ΑΕΚ και αύριο το πρωί μπορεί να γίνει ανταγωνιστική, αν έρθει ένας άνθρωπος βάλει τα λεφτά και κάνει τέσσερις με πέντε μεταγραφές, φυσικά η ΑΕΚ πρέπει να είναι ανταγωνιστική, αλλά με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορεί. Δεν θέλω να σταθώ ονόματα. Θέλουν χρόνο οι νεαροί, έχουν ταλέντο, αλλά για μένα είναι στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτομάτως βαραίνει το γεγονός αυτό τα πόδια τους, πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα βελτιωθούν και θα προσφέρουν».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Είμαι χαρούμενος για τον κόσμο, μία ομάδα που είναι τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και πρώτη, αν τον γυρίσουμε ανάποδα, έχει αρκετό κόσμο. Αυτό είναι το μεγαλείο της ΑΕΚ».

Για το αν αλλάζει η ομάδα με τον Λίνεν στον πάγκο της: «Νομίζω ότι με Λίνεν η ομάδα αλλάζει… Φαίνεται ότι κάτι αλλάζει. Παίζει πιο απελευθερωμένα. Αυτό που μπορούν το δίνουνε… Κακά τα ψέματα η τωρινή ομάδα και ο προπονητής έχουν ως στόχο να πάρουν το αποτέλεσμα, όχι τίποτε άλλο. Μισό-μηδέν. Και με τον ΠΑΟΚ χάσαμε για λεπτομέρεια. Η ΑΕΚ μπορούσε να το «κλέψει» το ματς στην Τούμπα. Σίγουρα δεν είναι καλό για μας που παίζουμε δυο ντέρμπι, , αλλά τίποτα δεν είναι χαμένο, θα τα παλέψουμε. Και ο Παναθηναϊκός απογοητεύει. Ο Ολυμπιακός πιο μπροστά απ' όλες τις ομάδες. Τον Παναθηναϊκό δεν τον φοβάμαι…».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved