Ολυμπιακός: Οι σκέψεις Ζαρντίμ για Άρη

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις Ζαρντίμ για Άρη

Με αλλαγές αναμένεται να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της Δευτέρας (29/10) απέναντι στον Άρη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, σε σχέση με το αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» από τον αγώνα της Τετάρτης με την Μονπελιέ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σχεδιάζει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τους «κίτρινους», χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νταβίντ Φουστέρ και Ραφίκ Τζεμπούρ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, εν αντιθέσει με τον Δημήτρη Σιόβα, που επέστρεψε στην αποστολή των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Μάλιστα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, παίρνοντας τη θέση του Φρανσουά Μοδέστο, μια και ο Πορτογάλος προπονητής προτίθεται να ξεκουράσει τον Γάλλο άσο.

Ακόμα, θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρουν ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος θα ηγηθεί των προσπαθειών των «ερυθρόλευκων» στην επίθεση και ο Τζαμέλ Αμπντούν στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Συγκεκριμένα, στο 4-3-3, ο Κάρολ θα είναι στον «άσο», με τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο, τον Χολέμπας στα αριστερά και τους Κοντρέρας, Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Πιο μπροστά τους θα είναι ο Σιόβας ως αμυντικός μέσος.

Στα δεξιά του θα βρίσκεται ο Μανιάτης, με τον Μοσάντο στα αριστερά, με τον τελευταίο να έχει περισσότερο επιθετικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι του. Δεξιά θα είναι ο Αμπντούν, αριστερά ο Γκρέκο και στην κορυφή ο Μήτρογλου.



Στέφανος Τσιτσιπάς: Διακοπή στον αγώνα με τον Μαροζάν - Πότε θα συνεχιστεί
Στέφανος Τσιτσιπάς: Διακοπή στον αγώνα με τον Μαροζάν - Πότε θα συνεχιστεί
«Έκλεισε Λόβερν και πάει και για Καμπαρό η Παρτιζάν»
«Έκλεισε Λόβερν και πάει και για Καμπαρό η Παρτιζάν»
Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα του Eurocup
Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα του Eurocup
Οριστική απόφαση: Αυτό θα είναι το σύστημα διεξαγωγής της EuroLeague τη σεζόν 2026-27
Οριστική απόφαση: Αυτό θα είναι το σύστημα διεξαγωγής της EuroLeague τη σεζόν 2026-27
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved