Πάντος: «MVP μ' αυτές τις καιρικές συνθήκες ήταν όλοι»

Πάντος: «MVP μ' αυτές τις καιρικές συνθήκες ήταν όλοι»

Το βραβείο του MVP που κατέκτησε, ανήκει σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν σε τόσο κακό αγωνιστικό χώρο, τόνισε Τάσος Πάντος που χάρη στις πολλές θετικές επεμβάσεις του βοήθησε την ομάδα του να διατηρήσει αλώβητη την εστία της.

Την απονομή του Vodafone mvp έκανε ο Αλφρέδο Γκλασμάνης, μία από τις παλιές δόξες της μεγάλης ομάδας του «Αγιαξ της Ηπείρου», που αναφερόμενος στο ματς με τον Ατρόμητο είπε πως ο ΠΑΣ φτιάχνει μια νέα ομάδα που χρειάζεται χρόνο και υπομονή για να αποδώσει.

«Κρίμα που δεν πετύχαμε τη νίκη. Η προσπάθεια έγινε. Ήταν δύσκολο ματς λόγω βροχής. Η ομάδα σιγά-σιγά θα πάρει ρυθμό, θέλει υπομονή, γιατί φτιάχτηκε μια καινούργια ομάδα και σε 2-3 χρόνια εύχομαι να φτάσει κάπου, όχι στα δικά μας (σ.σ. γέλια) (μας βάζει ψηλά τον πήχη του ανταπάντησε ο Πάντος). Πιστεύω ότι με τη δουλειά όλα γίνονται. Συγχαρητήρια και νίκες για να είμαστε κοντά στη μέση της βαθμολογίας, να μην έχουμε ανησυχία και να έχουμε τη βοήθεια του κόσμου που είναι το σημαντικότερο».

Από την πλευρά του ο Τάσος Πάντος αφού τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή γι’ αυτόν να παίρνει το βραβείο από τον Αλφρέδο Γκλασμάνη επισήμανε πως αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα, ενώ συμπλήρωσε πως η προσπάθεια ήταν πολύ δύσκολη λόγω του αγωνιστικού χώρου.

«Για μένα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση που παίρνω αυτό το βραβείο από τον κ. Γκλασμάνη. Είναι η ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα, σε λίγα χρόνια μάλλον θα τον ακολουθήσω κι εγώ. Θα ήθελα να μου κάνετε μια χάρη, να δώσω αυτό το βραβείο στην ΠΑΕ και στην ομάδα. Σήμερα MVP ήταν όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν σ' ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες. Πάντα θεωρούσα ότι δεν έχει καμία σημασία η ατομική διάκριση αν δεν έρχεται μέσα από την ομαδική προσπάθεια. Μέσα σε αυτό το βραβείο υπάρχει η προσπάθεια και των 14 παικτών, απλώς έτυχε να ψηφίσουν εμένα οι δημοσιογράφοι. Θέλω να κατατεθεί στην ΠΑΕ και θα είναι ένα βραβείο για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δουλεύουμε όλοι για το καλό της ομάδας. Δεν έχουν σημασία τα άτομα, αλλά το σύνολο».

Αναφερόμενος, εξάλλου, στο παιχνίδι ο Τάσος Πάντος τόνισε ότι ήταν ισορροπημένο και πως αν η ομάδα του είχε λίγη περισσότερη τύχη θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Αν έπρεπε να κερδίσει κάποια ομάδα, αυτή ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μοχθήσαμε πάρα πολύ στο σημερινό παιχνίδι, προσπαθήσαμε, τρέξαμε, οι συνθήκες μας ευνοούσαν, γιατί ο Ατρόμητος είναι μια ποιοτική ομάδα και γνωρίζουμε ότι έχει τεχνικά χαρακτηριστικά καλύτερα από εμάς, αλλά νομίζω ότι αν είχαμε τύχη θα μπορούσαμε να πάρουμε και τους 3 βαθμούς. Το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο κακό, κοιτάμε τη συνέχεια, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και στο τέλος θα χαμογελάσουμε».

Οσο για τις δυσκολίες που κρύβουν αυτές οι καιρικές συνθήκες είπε: «Συνήθως τα προβλήματα τα έχουν οι αμυντικοί και οι τερματοφύλακες. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος, ανά πάσα στιγμή μπορούσε να σε πουλήσει η μπάλα, έτσι το παιχνίδι πήγε στη δύναμη κι εκεί αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, αλλά περισσότερο στους συμπαίκτες μου, γιατί αν κάποιος άξιζε τη νίκη ήμασταν εμείς».



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved