Πνίγηκαν οι... φουνταριστοί, έμειναν στο 0-0 ΠΑΣ και Ατρόμητος

Πνίγηκαν οι... φουνταριστοί, έμειναν στο 0-0 ΠΑΣ και Ατρόμητος

Ο ΠΑΣ είχε πολλή διάθεση και πάθος, έβγαλε και δυο-τρεις καθαρές φάσεις, αλλά έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Ατρόμητο που για ένα ακόμα παιχνίδι βρέθηκε μακριά από τον καλό του εαυτό. Ο αγώνας στους «Ζωσιμάδες» ξεκίνησε, διεκόπη για 42' και τελείωσε, ευτυχώς χωρίς κάποιο δυσάρεστο περιστατικό...

Παρά την πολύ έντονη βροχόπτωση και την τραγική κατάσταση στην οποία βρισκόταν (απολύτως λογικά αν αναλογιστεί κανείς ότι η κακοκαιρία πλήττει από χθες τα Ιωάννινα και είχε ως αποτέλεσμα να μην γίνει καν η μαθητική παρέλαση) ο αγωνιστικός χώρος, ο διαιτητής Δασκαλόπουλος αποφάσισε (για έναν περίεργο λόγο...) να ξεκινήσει κανονικά το ματς. Δεν πτοήθηκε ούτε από τις παροτρύνσεις των παραγόντων των δύο ομάδων, μέχρι που τελικά κατάλαβε ότι ελλόχευε κίνδυνος... πνιγμού. Ο αγώνας διεκόπη προσωρινά στο 10' και ξεκίνησε 42' αργότερα, αφού πρώτα η βροχή είχε σταματήσει και οι υπεύθυνοι του γηπέδου είχαν βγάλει τα νερά από τον αγωνιστικό χώρο.

Ολα όσα προηγήθηκαν επηρέασαν βέβαια τους παίκτες των δύο ομάδων που δυσκολεύονταν να βρουν ρυθμό. Ο ΠΑΣ προσαρμόστηκε πιο γρήγορα και στο 16' έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, ο Βίλα όμως είδε το δυνατό του σουτ να αποκρούεται από τον Ιτάνζ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, η κεφαλιά του Κοροβέση πέρασε πάνω από το δοκάρι. Η απάντηση από τον Ατρόμητο ήρθε είκοσι λεπτά αργότερα. Πιο συγκεκριμένα, ο Επστάιν έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Κόυκι στο 35', ωστόσο ο υψηλόσωμος φορ αν και μόνος απέναντι στον Φεγκρούς, πλάσαρε κάκιστα στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον γκΟλκίπερ του ΠΑΣ. Κάπου εκεί, τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο, καθώς άλλη αξιόλογη φάση δεν σημειώθηκε.

Ανώτερος ΠΑΣ, αγνώριστος Ατρόμητος

Κανείς δεν περίμενε να δει ποιοτικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν φανερό ότι η ομάδα με το περισσότερο πάθος, θα είχε και πιο πολλές ελπίδες για να σκοράρει. Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου έβγαλαν περισσότερο τσαμπουκά από τους αντιπάλους τους και γι αυτό άγγιξαν και δύο φορές το γκολ σε αντίθεση με τους αντίστοιχους του Ντούσαν Μπάγεβιτς που δεν απείλησαν καθόλου τον Φεγκρούς.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους Γιαννιώτες ήρθε στο 55' όταν έπειτα από σουτ του Κοροβέση και κόντρα στο σώμα του Φυτανίδη, η μπάλα στρώθηκε ιδανικά στον αφύλαχτο Ιλιτς. Αντί όμως να πλασάρει ψύχραιμα, ο επιθετικός του ΠΑΣ επιχείρησε να σκοτώσει τον Ιτάνζ με αποτέλεσμα να αστοχήσει. Η δεύτερη φάση έλαβε χώρα στο 85' με τον Ιτάνζ να αντιδρά σωστά σε έξυπνο πλασαριστό σουτ του Τσουκαλά.

Ο Ατρόμητος, ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε από τα Ιωάννινα, έμεινε εκ νέου μακριά από τον καλό του εαυτό και παρότι απέσπασε την πρώτη του ισοπαλία ως φιλοξενούμενος του ΠΑΣ, μόνο ικανοποιημένος δεν μπορεί να νιώθει. Αφενός γιατί παραμένει χωρίς νίκη από τη 2η αγωνιστική και είναι εκτός πεντάδας, αφετέρου διότι δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης. Αν μάλιστα δεν είχε τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, σήμερα δεν θα έπαιρνε ούτε βαθμό, άσχετα αν οι Γιαννιώτες δεν ήταν καταιγιστικοί.

Η ομάδα του Χριστόπουλου δεν έχει μαζέψει όσους βαθμούς δικαιούται με βάση την εικόνα της στα φετινά ματς, εντούτοις αν οι παίκτες της βγάζουν τέτοια διάθεση και πάθος κάθε εβδομάδα, δεν έχουν τον παραμικρό λόγο να ανησυχούν.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης



LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved