Ζέκα: «Δεν πρέπει να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά»

Ζέκα: «Δεν πρέπει να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά»

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ο Παναθηναϊκός να σηκώσει τα χέρια ψηλά, πετώντας λευκή πετσέτα στη «μάχη» του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Ζέκα.

«Με νίκες η ομάδα γίνεται πάντα πιο δυνατή. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο, για να φτάσουμε στα καλά αποτελέσματα. Ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη μας, με σκοπό τη βελτίωση μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος μέσος μιλώντας στην κάμερα της Nova, όπου δεν παρέλειψε να αναφερθεί μεταξύ άλλων στη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή των «πρασίνων», στην αναμέτρηση με τη Λάτσιο, αλλά και στην ερχόμενη με τον ΟΦΗ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για νίκη στο «Γεντί Κουλέ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέκα:

Για την ισοπαλία κόντρα στην Λάτσιο: «Παίξαμε καλά στον αγώνα με τη Λάτσιο, αν και μας έλειψε η τύχη σε αυτό το παιχνίδι. Πάντως μας ωφέλησε ψυχολογικά και νομίζω ότι θα είμαστε πολύ καλύτερα ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ. Βεβαίως το αποτέλεσμα κόντρα στη Λάτσιο, δεν είναι αυτό που θα θέλαμε, όμως είναι ένα καλό αποτέλεσμα».
Για την κίνηση του, να πάει κοντά στον Γιούρκα Σεϊταρίδη μετά το αυτογκόλ στην αναμέτρηση με τη Λάτσιο:
«Αυτό έπρεπε να κάνω σε εκείνο το σημείο. Υπήρξε μια άτυχη στιγμή και εγώ ως συμπαίκτης του, θεώρησα ότι έπρεπε να τον υποστηρίξω. Παράλληλα και στα αποδυτήρια τον βοηθήσαμε, γιατί πρέπει να βοηθά ο ένας τον άλλον όσο πιο πολύ μπορεί και από εκεί και πέρα ο σκοπός είναι να αλληλοβοηθούμαστε. Θα έλεγα ότι ο Γιούρκας σε αυτό το παιχνίδι, είχε πολύ καλή παρουσία».

Για τον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ: «Περιμένουμε ένα δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, για να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Με νίκες η ομάδα γίνεται πάντα πιο δυνατή. Ο ΟΦΗ προέρχεται από καλά αποτελέσματα, εμείς όχι τόσο, όμως πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε καλύτερα πετυχαίνοντας νίκες. Με μια καλή εμφάνιση, ελπίζω να φτάσουμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών».

Για τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα: «Η αλήθεια είναι ότι με τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι στιγμής, δεν βρισκόμαστε σε καλή βαθμολογική θέση. Όμως πρέπει να κάνουμε το καλύτερο, για να φτάσουμε στα καλά αποτελέσματα. Ακόμα βεβαίως, ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα παρατήσουμε και να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά. Πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη μας, με σκοπό τη βελτίωση μας».

Για τη θέση που του ταιριάζει περισσότερο: «Αισθάνομαι πολύ καλά, σε οποιαδήποτε θέση καλούμαι να αγωνιστώ. Φυσικά στο κέντρο και οπουδήποτε ο προπονητής μου θεωρεί ότι είμαι καλός, εκεί θα παίζω. Ιδιαίτερη προτίμηση έχω στο κέντρο και στη δεξιά πλευρά. Όμως όπου και αν με τοποθετήσει ο προπονητής μου και πρέπει να παίξω, εκεί θα παίξω».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved