Μπαρμπαρούσης: «Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας»

Μπαρμπαρούσης: «Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας»

Στην έλλειψη αυτοπεποίθησης απέδωσε τη μέτρια παρουσία του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δυσκολίες του ίδιου να συνδυάσει υποχρεώσεις σε Εθνική Νέας Ζηλανδίας και «τριφύλλι».

«Απλά χρειάζεται να μπαίνουμε στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση και να τη διατηρούμε για μεγαλύτερο διάστημα κατά τη διάρκεια του αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 22χρονος ομογενής μεσοεπιθετικός των «πρασίνων» και πρόσθεσε: «Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να φτάσουμε τον Ολυμπιακό».

Παράλληλα, ο Μπαρμπαρούσης μίλησε μεταξύ άλλων για τη θετική εμφάνιση των του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λάτσιο, την ερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, την προσαρμογή του στην Ελλάδα, αλλά και για τους στόχους της ομάδας του:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μπαρμπαρούσης:

Για την ισοπαλία απέναντι στη Λάτσιο:

«Φέραμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στην Λάτσιο και τώρα θέλουμε να κερδίσουμε στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο αρχίσαμε λίγο... μουδιασμένα, όμως όσο περνούσε η ώρα αποκτούσαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, γιατί έχουμε καλή ομάδα. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να συνεχίσουμε με νίκες».

Για τη μέτρια παρουσία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα:

«Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε καλή ομάδα. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που αποτελείται από καλούς παίκτες. Απλά χρειάζεται να μπαίνουμε στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση και να την διατηρούμε για μεγαλύτερο διάστημα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και να μπαίνουμε πιο δυνατά, σκοράροντας πιο γρήγορα... Με αφετηρία την παρουσία μας στο παιχνίδι με τη Λάτσιο, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Πρέπει να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση μετά την εμφάνιση μας στον αγώνα με τη Λάτσιο, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να αρχίσουμε να δείχνουμε στους αγώνες το πραγματικό μας πρόσωπο».

Για τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν:

«Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να φτάσουμε τον Ολυμπιακό. Μπορεί να είναι δύσκολο, γιατί είμαστε αρκετά μακριά, όμως είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν και υπάρχει χρόνος. Και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο στο πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολη αυτή η εκτός έδρας αναμέτρηση, ενώ είχε προηγηθεί και ευρωπαϊκό αγώνας... Όμως είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο γι' αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολη αναμέτρηση και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό:

«Είναι διαφορετικά, αν και νιώθω ευπρόσδεκτος. Έχω συγγενείς στην Ελλάδα, κάτι που με βοηθά και είναι καλό στην προσαρμογή μου. Το πιο δύσκολο ήταν ότι έλειψα αρκετά για τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας. Όταν ολοκληρωθούν οι αγώνες τον Νοέμβριο, θα μπορέσω να συγκεντρωθώ απόλυτα στον Παναθηναϊκό. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις για να πάρω την ευκαιρία μου και ελπίζω μετά τους αγώνες με την Νέα Ζηλανδία- και συνεχίζοντας την προσπάθεια- να αγωνιστώ λίγο περισσότερο με την ομάδα».

Για τις δυσκολίες που έχει συναντήσει με τα μακρινά ταξίδια στην χώρα του:

«Είναι δύσκολο, γιατί πρέπει να συνδυάζεις και τα δύο. Δεν μπορώ να πω όχι στην Εθνική ομάδα, γιατί είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζεσαι στο αντιπροσωπευτικό σου συγκρότημα, ενώ την ίδια στιγμή όταν βρίσκομαι εδώ προσπαθώ να δίνω ότι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι εύκολη κατάσταση, όμως όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, θα έχω την ευκαιρία να αφοσιωθώ στον Παναθηναϊκό».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved