Αραβίδης: «Θα τον κοίταγα με μισό μάτι!»

Αραβίδης: «Θα τον κοίταγα με μισό μάτι!»

Αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το όνειρό τους και… όπου τους βγάλει είναι οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, σύμφωνα με τον Χρήστο Αραβίδη.

«Η ομάδα έχει τα προβλήματά της, αλλά αποκτά μέταλλο και χαρακτήρα. Έχουμε δουλέψει καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου καταφέρνει και αντιδρά και επανέρχεται μετά από τέτοιες καταστάσεις», τόνισε χαρακτηριστικά στον Sentra 103,3 ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των «κυανέρυθρων» επί του Πανθρακικού, παραδεχόμενος ωστόσο πως αν κάποιος, το καλοκαίρι, του έλεγε ότι αυτή τη χρονική στιγμή ο Πανιώνιος θα ήταν στη δεύτερη θέση, θα τον κοίταγε με μισό μάτι!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αραβίδη:

Για το τι σημαίνει η νίκη επί του Πανθρακικού: «Σημαίνει αρκετά πράγματα αλλά δεν παύει να είναι μια κανονική νίκη που δίνει 3 βαθμούς. Θα ήταν κάτι παραπάνω αν μας έδινε 5 βαθμούς. Μετά το ματς με την Κέρκυρα που χάσαμε, το οποίο έπρεπε πάση-θυσία να πάρουμε γιατί είχαμε δουλέψει πάρα πολύ, ήταν επιβεβλημένη η νίκη χθες. Νομίζω τα καταφέραμε καλά και πήραμε τους 3 βαθμούς».

Για το αν ο Πανιώνιος έχει μέταλλο καθώς αντιδρά μετά από ήττες-σοκ όπως με Λεβαδειακό και Κέρκυρα:

«Μέταλλο θα θεωρήσω ότι θα έχει η ομάδα αν τελειώσει το πρωτάθλημα και έχουμε καλή βαθμολογική θέση και έχουμε περάσει πολλές καταστάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου καταφέρνει και αντιδρά και επανέρχεται μετά από τέτοιες καταστάσεις. Δεν μείναμε στην ήττα από την Κέρκυρα, αν και όλοι ήμασταν στενοχωρημένοι, όμως κοιτάξαμε μπροστά, δουλέψαμε, είδαμε τα λάθη μας και μπορέσαμε να σηκώσουμε το κεφάλι και όχι να μας πάρει από κάτω».
Για το αν ο Πανιώνιος μπορούσε να πάει ακόμα καλύτερα: «Ναι, θα μπορούσαμε να μην είχαμε χάσει αυτούς τους αγώνες, όμως δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας. Όλα για κάποιο σκοπό γίνονται και όπως είπατε και εσείς αποκτάμε μέταλλο και χαρακτήρα και αυτό είναι σημαντικό για μια νέα ομάδα».

Για το πώς είναι η συνεργασία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο: «Η συνεργασία είναι άψογη και δεν το λέω μόνο εγώ ή οι συμπαίκτες μου, αλλά φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Ο άνθρωπος ξέρει καλά το ποδόσφαιρο, δουλεύει καλά και στην ψυχολογία. Επιπλέον έχει άψογο επιτελείο και αυτό έχει αντίκτυπο και στους παίκτες, που μπορούμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στον αγώνα και στις προπονήσεις. Αυτό το ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι, που ξεκινήσαμε από το μηδέν».

Για την πλούσια ιστορία του Πανιωνίου και το «βάρος» της φανέλας: «Η ομάδα έχει τα γνωστά της προβλήματα, αλλά δεν το βάζουμε κάτω, δεν σκύβουμε το κεφάλι και προσπαθούμε να είμαστε αντάξιοι της φανέλας που φοράμε».
Για το τι θα έλεγε σε κάποιον αν το περασμένο καλοκαίρι ερχόταν και του έλεγε ότι ο Πανιώνιος θα ήταν τώρα στη δεύτερη θέση: «Θα τον κοίταγα με μισό μάτι. Όμως, όσο περνούσαν οι μέρες στην προετοιμασία, η δουλειά που γίνονταν από όλους, μας έδινε θάρρος για να κοιτάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Εμείς πιάσαμε την ευκαιρία και οφείλουμε να κυνηγήσουμε το όνειρό μας κι όπου μας πάει».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved