Ο Αραβίδης πήρε το... όπλο του και «σκότωσε» (2-1) τον Πανθρακικό (photos)

Ο Αραβίδης πήρε το... όπλο του και «σκότωσε» (2-1) τον Πανθρακικό (photos)

Με τον Χρήστο Αραβίδη να βρίσκεται σε... τρελά κέφια, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του, ο Πανιώνιος πέρασε και από την Κομοτηνή, επικρατώντας 2-1 του Πανθρακικού. Με παίκτη λιγότερο από το 7' έπαιζαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Αθανασιάδη.

Το παιχνίδι «στράβωσε» από πολύ νωρίς για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη. Μόλις στο 7' ο Κολοβός έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού, ο Αθανασιάδης τον ανέτρεψε εκτός περιοχής και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Από 'κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι πήραν αρκετά μέτρα στο γήπεδο, αφού η ομάδα της Κομοτηνής οπισθοχώρησε και το γκολ για τον Πανιώνιο ήρθε στο 18'.

Ο Σπυρόπουλος έκανε τη συρτή σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Αραβίδης από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Αντίλοβιτς, ο οποίος είχε πάρει τη θέση του Λουσέρο.

Το πρώτο σουτ των γηπεδούχων πραγματοποιήθηκε στο 22' από τον Λαδάκη, όμως μπλόκαρε ο Περιστερίδης. Στο 32' ο Κολοβός έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Αραβίδη να μην προλαβαίνει να μπει στην πορεία της μπάλας, ενώ στο 45' ο Σάμαρης εκτέλεσε το φάουλ με τον Αντίλοβιτς να διώχνει εντυπωσιακά.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο και στο 47' έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Μετά το κόρνερ του Μπαϊκαρά ο Σαρακατσάνος έκανε το σουτ, η μπάλα έφυγε από τον Περιστερίδη, όμως ο Ρόβας έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στο 51' απάντησε στην ευκαιρία των γηπεδούχων ο Πανιώνιος, όταν ο Κολοβός βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, όμως το σουτ που πραγματοποίησε προσέκρουσε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Εννέα λεπτά αργότερα, όμως, ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους.

Ο Κυβελίδης βρέθηκε έξω από την περιοχή, «έστρωσε» δεξιά στον Μουνάφο και ο Αργεντινός σούταρε στην κλειστή για να νικήσει τον Περιστερίδη. Στο 82' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ανατροπή, όμως το φάουλ του Παπαδόπουλου έδιωξε δύσκολα ο Περιστερίδης.

Στο 84' ο Κυβελίδης από κοντά σούταρε από κοντά, μετά τη σέντρα στου Παπαδόπουλου, όμως οι αμυντικού του Πανιωνίου έδιωξαν σε κόρνερ. Αφού δεν κατάφερε η ομάδα της Κομοτηνής να σκοράρει, ο Αραβίδης πήρε και πάλι το... όπλο του και στο 87' έβαλε και πάλι σε θέση... οδηγού τους «κυανέρυθρους». Ο Διαμαντάκος του «έσπασε» τη μπάλα αριστερά και εκείνος πλάσαρε (κόντραρε στα σώματα η μπάλα) στην απέναντι γωνία του Αντίλοβιτς!

Αυτή ήταν και η τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν στα υψηλά «στρώματα» της βαθμολογίας (18 βαθμούς-2η θέση) ενώ ο Πανθρακικός παρέμεινε στην 14η θέση με 6 μόλις βαθμούς.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Σέρφα, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης (76' Μακρυδημήτρης), Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (46' Κυβελίδης), Λουσέρο (8' Αντίλοβιτς), Παπαδόπουλος.

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόβας (76' Ρόκας), Σάμαρης (67' Διαμαντάκος), Γουνδουλάκης, Κολοβός (89' Ανδράλας), Αραβίδης, Οκόγιε.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού όπως σας την προσέφερε το Onsports



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved